Αλέξις Σάντσες: Μετά την Παρί, τον θέλουν και δύο πρώην ομάδες του

Τον Αλέξις Σάντσες έχουν ψηλα στη λίστα τους οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής σύμφωνα με την SUN.

Marseille's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Marseille and Auxerre at the Velodrome stadium in Marseille, France, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζει AP

Στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Μαρσέιγ αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Αλέξις Σάντσες κάνοντας... παπάδες, με πρόσφατα δημοσιεύματα να τον θέλουν να βρίσκεται στα ραντάρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 34χρονος Χιλιανός έχει μπει για τα καλά στα υπ' όψιν των κορυφαίων κλαμπ καθώς σύμφωνα με την SUN, αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της Άρσεναλ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. ομάδες από τις οποίες μάλιστα έχει περάσει και στο παρελθόν.

Και οι δύο σύλλογοι προκρίνουν την επιλογή του Χιλιανού για δύο λόγους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις παραστάσεις του στο κορυφαίο επίπεδο αλλά και το γεγονός πως μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο Σάντσες έχει υπογράψει με τους Μασσαλούς συμβόλαιο 1 έτους με όρο που αναφέρει πως μπορεί να ανανεωθεί για ακόμα ένα σε περίπτωση που συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Χιλιανός επιθετικός έχει 42 συμμετοχές με την γαλλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 18 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Μουσιάλα έδωσε στον Κομάν το μοναδικό 11 στα 11

Μπάγερν: Τα οκτώ ανοιχτά μέτωπα μετά από την κατάκτηση της Bundesliga

Παρί: Ο Γκαλτιέ άρχισε τα δημόσια παρακάλια στον Κελαϊφί

News 24/7

24MEDIA NETWORK