Αλλά κόλπα: Συγχαρητήρια της Παναχαϊκής για τη διαιτησία παρά την ήττα

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να φέρει νέα ήθη και έθιμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και η ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αρη το αποδεικνύει στην πράξη. Διαβάστε ακόμη.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στο μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνήθως οι ηττημένες ομάδες-ειδικά σε μεγάλα ματς-έχουν κάτι αρνητικό να πουν για τη διαιτησία.

Ενίοτε βγάζουν και ανακοινώσεις, σε ιδιαίτερα επιθετικούς τόνους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την ήττα από τον Αρη στο ντέρμπι του Σαββάτου είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Παρά την ήττα από τους "κίτρινους" οι Πατρινοί έδωσαν δημόσια συγχαρητήρια στο ρέφερι του ματς για την απόδοσή του.

Απίστευτο; Για την Ελλάδα σίγουρα...

Το κείμενο:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη κ. Φουκάκη, τους βοηθούς του κ.κ. Κεσίσογλου & Θεοδώρου καθώς και όλο το διαιτητικό επιτελείο του αγώνα, για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες, χωρίς με τις αποφάσεις τους να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης.

Τέτοιες διαιτησίες δεν προάγουν μόνο τον τόσο ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια χώρο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά βοηθούν στην αναβάθμιση του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο».

24MEDIA NETWORK