Αλλαγή ρότας για την Ρεάλ, δίνει 40.000.000 ευρώ για τον παικταρά

Η Ρεάλ -σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία- αποφάσισε να ανέβει και να πλησιάσει τις απαιτήσεις της ομάδας του παίκτη που έχει βάλει στο στόχαστρό της εδώ και μήνες.

Real Madrid's President Florentino Perez pauses during a press conference at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, May 25, 2015. Perez announced that the team's coach Carlo Ancelotti will not continue next season and the club will announce the name of his replacement next week. (AP Photo/Paul White)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε συνέντευξη Τύπου AP

Φαίνεται πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα είναι ο μόνος σούπερ σταρ που θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. Οι Ισπανοί -σύμφωνα με δημοσίευμα- θα προχωρήσουν με μεγαλύτερη σπουδή την προσπάθειά τους να προσθέσουν έναν ακόμη σούπερ ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Ο λόγος για τον Αλφόνσο Ντέιβις ο οποίος έχει συμφωνήσει από καιρό με τους φιναλίστ του φετινού Champions League, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον οι απαιτήσεις της Μπάγερν Μονάχου στέκονται εμπόδιο στην άμεση απόκτηση του Καναδού πλάγιο οπισθοφύλακα.

Οι Βαυαροί δεν ήθελαν να "σκοτώσουν" την επένδυσή τους και προτιμούσαν να χάσουν τον Ντέιβις ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι παρά να τον πουλήσουν όσο όσο τώρα. Ωστόσο, η Ρεάλ σύμφωνα πάντα με το Relevo θα προσφέρει 40.000.000 ευρώ στην Μπάγερν, χρήματα κοντά σε αυτά που φέρεται να θέλει η διοίκηση των Γερμανών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK