Άλλαξαν καριέρα στον Γουέλμπεκ!

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ έγινε viral μετά το χθεσινό Μίλαν - Άρσεναλ εξαιτίας του ανύπαρκτου πέναλτι που κέρδισε με το τρολάρισμα να πηγαίνει σύννεφο παγκοσμίως στα social media. Μάλιστα, υπήρξαν "χτυπήματα" και στο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή.

Άλλαξαν καριέρα στον Γουέλμπεκ!

Το πέναλτι... τραγωδία που κέρδισε ο Ντάνι Γουέλμπεκ στο Μίλαν - Άρσεναλ θα αργήσει να το ξεχάσει ο ποδοσφαιρικός κόσμος.

Ο Άγγλος επιθετικός, από χθες το βράδυ, είναι ότι πιο viral κυκλοφορεί γύρω από το ποδόσφαιρο και το τρολάρισμα πάει σύννεφο στα social media.

Οι Ιταλοί, πάντως, δεν αρκέστηκαν μόνο στα αστείο βίντεο και στάτους, αποφασίζοντας να "χτυπήσουν" το βιογραφικό του Γουέλμπεκ!

Τι έκαναν; Μπήκαν στην ιταλική έκδοση της Wikipedia, στη σελίδα του άσου της Άρσεναλ και έγραψαν μία ολόκληρη παράγραφο για τη νέα... καριέρα του 27χρονου, αυτή του χορευτή.

Συγκεκριμένα, οι "χάκερ" πρόσθεσαν ότι στις 15 Μαρτίου ο παίκτης αποφάσισε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, κι επειδή είναι λάτρης του χορού ξεκινάει καριέρα σ' αυτόν τον τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράγραφος για τον... χορευτή Γουέλμπεκ έχει αφαιρεθεί, ωστόσο κάποιοι πρόλαβαν να τη "σώσουν", κυκλοφορώντας την στο διαδίκτυο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Άλλαξαν καριέρα στον Γουέλμπεκ!

Ας θυμηθούμε πώς έπεσε ο Γουέλμπεκ:

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

News 24/7

24MEDIA NETWORK