Αμφιβολίες...

Χωρίς τον Κριστιάν Καρεμπέ στην σύνθεση του αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Κρήτη. Ο Γάλλος ούτε την Δευτέρα κατάφερε να ακολουθήσει τοομαδικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα να χάσει τον αγώνα της Κυριακής. Δεν πρόκεται να ρισκάρει ο Προτάσοφ. Αμφίβολος, αλλά με περισσότερες πιθανότητες και ο Βάλλας. Σιγουριά για Τζόρτζεβιτς, αναμονή για Μπούτσεκ.

Αμφιβολίες...
Ο αγώνας δρόμου του Κριστιάν Καρεμπέ για να προλάβει την επανέναρξη του πρωταθλήματος φαίνεται ότι δεν είχε αίσιο τέλος. Ο Γάλλος υποφέρει ακόμα από έναν ερεθισμό στο σημείο που είχε υποστεί θλάση, στον αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για την...μάχη της Κρήτης. Την Δευτέρα ο μέσος των πρωταθλητών έκανε ατομικός πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, με την Τρίτη να δείχνει να είναι η κρίσιμη μέρα, αφού θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Αν υπάρξει νέα βελτίωση την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα των υπολοίπων. Εφόσον ξεπεράσει κι αυτό με επιτυχία θα είναι στην αποστολή αλλά λόγω της μακράς (κάτι περισσότερο από ένας μήνας) αγωνιστικής του αποχής μάλλον δε θα ρισκάρει ο Ολεγκ Προτάσοφ με χρησιμοποίησή του από την αρχή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί τελικά ως αλλαγή εφόσον το "απαιτήσει" και η εξέλιξη του αγώνα.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Σπύρος Βάλλας. Ο νεαρός αμυντικός υποφέρει από τραυματισμό και είναι και αυτός εν αμφιβόλω για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο ο Ολεγκ Προτάσοφ ευελπιστεί ότι θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του "Γεντί Κουλέ", όπου θα κάνει την επιστροφή του ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος μέσος ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και θα αγωνιστεί κανονικά. Τα παραπάνω οδηγούν και σε αλλαγή σχήματος, αφού ο Πάντος θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα έχει πίσω του, στην αριστερή πλευρά, τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

Ικανοποιητική είναι και η πορεία της υγείας του Γιουράι Μπούτσεκ. Ο Σλοβάκος πορτιερο ακολούθησε και πάλι θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και λόγω της σταθερής βελτίωσης που παρουσιάζει το πρόβλημα στη μέση θα συνεχίσει έτσι τουλάχιστον ως το τέλος της εβδομάδας. Είναι γνωστό πως λόγω του μεγάλου ύψους του αλλά και της θέσης που αγωνίζεται, το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ν' αποφευχθεί η εγχείρηση.

Ελευθερόπουλος και Βενετίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Μαυρογενίδης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Γιάννου, Κουλουχέρης, Ταραλίδης, Γεωργιάδης και Καφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK