Αμφίβολος ο Χαραλάμπους

Ξαφνική αναστάτωση προέκυψε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, περίπου 36 ώρες πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική.

Αμφίβολος ο Χαραλάμπους

Ξαφνική αναστάτωση προέκυψε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, περίπου 36 ώρες πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική. Ο Ηλίας Χαραλάμπους ένιωσε έντονους πόνους στη κοιλιακή χώρα, ενημέρωσε τον γιατρό της ομάδας και νωρίς το πρωί του Σαββάτου διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Πανοράματος, Άγιος Λουκάς.

Οι φόβοι για σκωληκοειδίτιδα επιβεβαιώθηκαν εν μέρει, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως το επίπεδο των αιμοσφαιρίων δεν είναι τέτοιο ώστε να καθιστά αναγκαίο άμεσα το νυστέρι. Ως εκ τούτου, ο Κύπριος άσος βρίσκεται στην 20μελή αποστολή και με θεραπευτική αγωγή θα προσπαθήσει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Κωστίκου για το ματς της Κυριακής. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα υποβληθεί σε επέμβαση διά της μεθόδου της λαπαροσκόπησης και η επάνοδός του δεν αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερο από δέκα ημέρες.

Οι παίκτες τους οποίους επέλεξε ο τεχνικός του "δικεφάλου" είναι οι ακόλουθοι: Γιασεμάκης, Εγκωμίτης, Βαγγελής, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Μαλαδένης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδπουλόπουλος, Ακιέλ, Σικαμπάλα, Φουτσίνι, Φερναντέζ, Μίετσελ, Ουντέζε .

Όσον αφορά στο βασικό σχήμα, ο Σικαμπάλα αναμένεται να πάρει τη θέση του Παντελή Κωνσνταντινίδη, ο οποίος υποφέρει από θλάση και δεν κατάφερε να θέσει υποψηφιότητα ώστε να αγωνιστεί. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Μάρτσιν Μίετσελ που είχε χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και έτοιμος είναι και ο Κωστίκος έχει αποφασίσει να γυρίσει το σύστημα στο γνώριμο 4-4-2, με τον Πολωνό να αγωνίζεται στο πλευρό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Κωστίκος ζήτησε από τους παίκτες του με προσοχή και σοβαρότητα να φτάσουν στη νίκη, ώστε να καλύψουν κάποιο από το χαμένο έδαφος αλλά και να ικανοποιήσουν τον κόσμο που αναμένεται να δώσει μαζικά το παρόν στο γήπεδο. Το βράδυ, η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

** Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ, με εξαίρεση την ΑΕΚ και το Αιγάλεω, έχει αντιμετωπίσει όλες τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης οκτάδας του πρωταθλήματος. Μάλιστα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ξάνθη θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη στον δεύτερο γύρο και στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία πως οι επτά πόντοι από την κορυφή ή τέλος πάντων η απόσταση από τις πρώτες θέσεις θα μειωθεί, αν ο ίδιος ο ΠΑΟΚ αγωνιστεί βάσει των δυνατοτήτων του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK