ΑΜΚ και Ντεμόλ καθυστερούν την αδειοδότηση

H αγωνία των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα για την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα θα παραταθεί αναγκαστικά από τη στιγμή που η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν άναψε το "πράσινο φως".

ΑΜΚ και Ντεμόλ καθυστερούν την αδειοδότηση

Οι δύο εκκρεμότητες του φακέλου που κατέθεσε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης αφορούν αφενός μια οφειλή της τάξης των 200.000 ευρώ στον Στεφάν Ντεμόλ αφετέρου ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, η οποία έχει οριστεί στο 1.420.000 ευρώ.

Πάντως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ διαβεβαιώνει τους συνεργάτες του πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος μέσα στις επόμενες ημέρες και πως δεν θα συντρέξει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

Εν τω μεταξύ, αναπάντητο ερώτημα εξακολουθεί να αποτελεί το όνομα του νέου προπονητή, ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα προέρχεται από την ελληνική αγορά.

Το συγκεκριμένο ζήτημα επηρεάζει και το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν ειδοποιηθεί ακόμη για την παραμονή τους ή μη στην ομάδα των Ιωαννίνων. Σε πρώτη φάση οι Πατσατζόγλου, Μιχάλη, Πάντος, Κηπουρός και Κυριάκος έχουν δεχθεί να παραμείνουν, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Μπεσέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK