Άμραμπατ: Η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

Τ' όνομα του Σοφιάν Άμραμπατ έχει συνδεθεί με τον Λίβερπουλ και ο αδερφός του παίκτη της ΑΕΚ δεν κοστίζει λίγα...

Morocco's Sofyan Amrabat, left, and Canada's Alphonso Davies, right, challenge for the ball during the World Cup group F soccer match between Canada and Morocco at the Al Thumama Stadium in Doha , Qatar, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ (AP PHOTO/NATACHA PISARENKO)

Τις τελευταίες ημέρες ο Σοφιάν Άμραμπατ έχει συνδεθεί με τα μεταγραφικά της Λίβερπουλ η οποία ψάχνει ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Οι καλές εμφανίσεις του αδερφού του Νορντίν Άμραμπατ στο Μουντιάλ 2022 έχουν αυξήσει τις μετοχές του στην αγορά.

Σύμφωνα με αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα η Φιορεντίνα δεν έχει διάθεση να πουλήσει τον Μαροκινό, ωστόσο αν το κάνει η τιμή του ποδοσφαιριστή θα είναι... αλμυρή.

Τα ρεπορτάζ σημειώνουν πως εάν η Λίβερπουλ κινηθεί τον Ιανουάριο για τον δυναμικό Μαροκινό, τότε θα πρέπει να ικανοποιήσει την απαίτηση των 35.000.000 ευρώ της Φιορεντίνα για να τον κάνει δικό της.

Από την άλλη οι Ιταλοί γράφουν πως το συμβόλαιο του Σοφιάν Άμραμπατ με τους βιόλα δεν αποτελεί εμπόδιο, κάθε άλλο καθώς ο παίκτης λαμβάνει από 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Οι προπονητές που δεν πρόλαβαν την παρέλαση

Μουντιάλ 2022: Το πιο τρελό ζευγάρι που ίσως δούμε στον τελικό

Μουντιάλ 2022: Ο τραμπουκισμός των Ουρουγουανών στον διαιτητή με λήψη από την κερκίδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK