"Αν θέλετε, ξαναπαίζουμε"

Την συναίνεση της στην ένσταση που είχε καταθέσει οΠανιώνιος περί επανάληψης του αγώνα Κυπέλλου με τονΟλυμπιακό έδωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ την Πέμπτη, εφόσον βέβαια αποφασιστεί κάτι τέτοιο από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ. Την Τρίτη η απόφαση της ομοσπονδίας, λίγεςοι πιθανότητες των "κυανέρυθρων"που σχολίασαν θετικά την κίνηση τωνπρωταθλητών. Στον αέρα ακόμα τα εισιτήρια του ΟΦΗ-Ολυμπιακός, το μέρος των Πειραιωτών πήρε οΘανάσης Κανελλόπουλος και απειλεί με βαριά καμπάνα τους Κρητικούς.Ανακοίνωση-απάντηση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

"Αν θέλετε, ξαναπαίζουμε"

Κάπως έτσι αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός την ένσταση που είχε καταθέσει ο Πανιώνιος ζητώντας την επανάληψη του επίμαχου αγώνα Κυπέλλου. Βέβαια να τονίσουμε πως η οριστική απόφαση σχετικά με την υπόθεση που εκδικάστηκε την Πέμπτηθα βγει την Τρίτη, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό στο περιθώριο της όλης διαδικασίας να έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Πανιωνίου για επανάληψη του αγώνα, σε περίπτωση βέβαια που συμφωνήσει και η πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού κ. Βούλτσης όσο και αν ακούγεται παράξενο δεν διαφώνησε με το αίτημα των ανθρώπων του Πανιωνίου, μιας και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δείχνουν αποφασισμένοι να διαλύσουν και την παραμικρή υποψία ηθελημένης διαιτητικής εύνοιας. Βέβαια να πούμε σε αυτό το σημείο πως ακόμη και με την υποστήριξη της ένστασης του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό είναι λίγο δύσκολο να επαναληφθεί ο αγώνα, μιας και σε μια τέτοια περίπτωση θα δημιουργηθεί ένα δεδικασμένο που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον.

Η αρμόδια επιτροπή θα πάρει απόφαση την ερχόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα οι δυο πλευρές καταθέσουν τα σχετικά υπομνήματα. Να πούμε πάντως πως βάση του ΚΑΠ δεν προβλέπεται επανάληψη του αγώνα, αλλά όταν συμφωνούν και οι δύο ομάδες (γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα), υπάρχει δεδικασμένο της FIFA, με βάση το οποίο έχουν στο παρελθόνεπαναληφθεί αγώνες.

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού κ. Βούλτσης σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι θέμα της Επιτροπής να ξαναγίνει το παιχνίδι. Αν αυτή αποφασίσει την επανάληψη του τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να ξαναγίνει το παιχνίδι».


Την κίνηση του Ολυμπιακού επαίνεσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Πανιωνίου κ. Πέτρος Μπούκης που ανέφερε: «Ας πάρει η Επιτροπή της τολμηρή αυτή απόφαση και να επαναλάβει το παιχνίδι. Για να πιστέψουν ξανά οι φίλαθλοι πως οι αγώνες γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι θετικό το ότι συμφώνησε ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν πρόκειται για μια κίνηση εντυπωσιασμού αλλά το θεωρώ θετικό στοιχείο».






News 24/7

24MEDIA NETWORK