Αναφορά των Γάλλων στην ατμόσφαιρα της Τούμπας (VIDEOS)

Διαβάστε τι αναφέρει γνωστή γαλλική ιστοσελίδα για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Αναφορά των Γάλλων στην ατμόσφαιρα της Τούμπας (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα lequipe.fr αναφέρει: "Αν και η χωρητικότητα μειώθηκε σε 28.703 θέσεις, υπάρχει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Οπως για παράδειγμα έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό. Στον ημιτελικό Κυπέλλου, στις 16 Απριλίου, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα, αντάξια εκείνης της μεγάλης βραδιάς.

Αυτό το βίντεο δείχνει τον ενθουσιασμό τους κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 2-1, κέρδισε με 1-0 στην έδρα του και προκρίθηκε στον τελικό. Αν και η UEFA επιβάλλει αυστηρές ποινές, όπως για παράδειγμα για την χρήση φωτοβολίδων, ο κόσμος του ΠΑΟΚ παραμένει εξαιρετικά εκδηλωτικός στις ευρωπαϊκές συναντήσεις.

Αναφορά των Γάλλων στην ατμόσφαιρα της Τούμπας (VIDEOS)

Ακούγονται τραγούδια, υπάρχουν σημαίες και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρησιμοποιούν όλο το φάσμα για να εντυπωσιάσουν την αντίπαλη ομάδα". Ακόμη γράφεται πως η Ρεν, η Σοσό και Λυών έχουν χάσει στην Τούμπα και μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταφέρει να αντισταθεί στο... εχθρικό κλίμα που υπάρχει στην έδρα των "ασπρόμαυρων", σε ένα ματς που διεκόπη και το κέρδισε με 0-2 στα χαρτιά. Να σημειωθεί πως υπάρχουν τρία VIDEOS από τα ματς του "Δικεφάλου" απέναντι σε Ολυμπιακό, Αρη και Αγιαξ.

24MEDIA NETWORK