Αναγνώριση

Αναγνώριση
Για μία ακόμα φορά, ο ξένος Τύπος αναγκάστηκε να ασχοληθεί με την Ελλάδα η οποία έφτασε το 14ο αγώνα χωρίς ήττα, λίγους μόλις μήνες πριν το Euro 2004.

Στο επίσημο σάιτ της, η UEFA αναφέρει, "Η Ελλάδα νίκησε την Βουλγαρία και αύξησε το αήττητο σε 14 παιχνίδια. Ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για να φτάσει το συγκρότημα του Οτο Ρεχάγκελ τις 10 νίκες σε 14 ματς".

Από την πλευρά της ισπανική "Marca" αναφέρει, "Η Ελλάδα παραμένει σε φόρμα και συνεχίζει σε κατάσταση ευφορίας. Εχθές νίκησε 2-0 τη Βουλγαρία στην Αθήνα και επέκτεινε το σερί της σε 14 αγώνες χωρίς ήττα, ενώ σε 10 από αυτά τα ματς έχε σημειώσει νίκες. Η ομάδα που διευθύνει από τον πάγκο ο Γερμανός, Οτο Ρεχάγκελ είχε και πάλι σαν όπλα την αμυντική σοβαρότητα και το "ξεπέταγμα" στην επίθεση, ενώ ούτε οι πολλές αλλαγές επηρέασαν την απόδοσή της και το αποτέλεσμα. Παπαδόπουλος και Βρύζας, υπέγραψαν με τα γκολ την ελληνική νίκη".

Σε ανάλογο ύφος και το κομμάτι της "Αs", "Η Ελλάδα ξεπέρασε τις σημαντικές απουσίες με τις οποίες κατέβηκε στο παιχνίδι. Ο Ρεχάγκελ, αξίζει να σημειωθεί, δεν είχε στη διάθεσή του τον αμυντικό Αντζα, το μέσο της Ιντερ, Καραγκούνη (τιμωρημένος), το Ντέμη Νικολαΐδη της Ατλέτικο (έγινε πρόσφατα πατέρας), τον γκολκίπερ Κατεργιαννάκη και τον αμυντικό Βενετίδη, τους δύο τελευταίους λόγω τραυματισμών".
"Καθαρή νίκη της Ελλάδας", γράφει η πορτογαλική Abola, για την οποία βασικό θέμα αποτελεί το γεγονός ότι ο Τάκης Φύσσας, της Μπενφίκα, ξεκίνησε βασικός. Τέλος, η επίσης πορτογαλική Ojogo, σχολιάζει: "Οι Ελληνες ήταν ανώτεροι και νίκησαν εύκολα τη Βουλγαρία στην Αθήνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK