Ανακοίνωσε Χετεμάι η ΑΕΚ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Φινλανδού μέσου, Perparim Hetemaj. Ο 19χρονος (12/12/1986) ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων". Με αυτή την ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε τη δεύτερη μεταγραφή της για φέτος.

Ανακοίνωσε Χετεμάι η ΑΕΚ
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Φινλανδού μέσου, Perparim Hetemaj. Ο 19χρονος (12/12/1986) ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων" . Με αυτή την ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε τη δεύτερη μεταγραφή της για φέτος. Ο Περπερίμ Χετεμάι υπέγραψε την Πέμπτη το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών και στις πρώτες του δηλώσεις, στο επίσημο σάιτ της Ενωσης, τόνισε:

"Πριν από λίγο καιρό μου μετέφεραν ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ και με έκαναν να χαρώ πολύ. Στην Ελσίνκι, αγωνίστηκα στην πρώτη ομάδα για 1,5 χρόνο, όμως ήμουν συνολικά 13 χρόνια εκεί και αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα να φύγω, για να κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι πολύ πιθανό να παίζει στο Champions League. Τώρα που τελείωσαν όλα αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Αυτό που θέλω είναι να αρχίσω να παίζω, να αγωνίζομαι".

"Γνωρίζω βέβαια ότι στην ΑΕΚ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις θέση στην ενδεκάδα. Πρέπει να προσπαθήσω πολύ και να δουλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος παίκτης. Πριν από έξι μήνες είχε έρθει στην Ελλάδα ένας συμπαίκτης και φίλος μου, ο Γιούχο Μάκελα και μου είπε πολύ καλά λόγια για το κλίμα στην νέα μου ομάδα. Γνωρίζω το έμβλημα της ΑΕΚ, τα χρώματα της που είναι το κίτρινο και το μαύρο αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην Εθνική και κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004".

News 24/7

24MEDIA NETWORK