Ανακοίνωσε Λεμονή ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος επιστρέφει για να αντικαταστήσει τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο της ομάδας.

Ανακοίνωσε Λεμονή ο Ολυμπιακός

Νέα εποχή στον Ολυμπιακό με τον Τάκη Λεμονή να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας των ερυθρολεύκων σε μία δύσκολη εποχή, με σκοπό να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του νταμπλ.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι ο 5ος κατά σειρά που θα κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο μετά τους: Μάρκο Σίλβα, Βίκτορ Σάντσεθ, Πάουλο Μπέντο και Βασίλη Βούζα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.

Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του".

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο»."

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο ΒΟΥΖΑΣ

Λίγες εβδομάδες μετά την προσωρινή του αναβάθμιση σε πρώτο προπονητή του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Βούζας επιστρέφει εκ νέου στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει ότι ο κ. Βασίλης Βούζαςεπαναπροωθείται στην Ακαδημίατου Συλλόγου, για να συνεχίσει την απόλυτα αποτελεσματική και επιτυχημένη δουλειά του, στα τμήματα υποδομών και την ομάδα Κ-20 του Θρύλου και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα.

Ο κ. Βούζας είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας του Συλλόγου μας και θα συνεχίσει να προσφέρει στην Ακαδημία μας, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK