Ανακοίνωσε ότι σταματάει από τη διαιτησία ο Καλφόγλου

Πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τη μη υπόδειξη του στο γκολ-οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε, ο Γιώργος Καλφόγλου υπέβαλε την παραίτησή του από την ενεργό δράση που έγινε αποδεκτή από την ΕΠΟ.

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τέλος στην καριέρα του. Ο βοηθός διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Γιώργο Καλφόγλου, ο οποίος δεν είδε τη θέση οφσάιντ στην οποία βρισκόταν ο Πέδρο Ενρίκε όταν σκόραρε για τον ΠΑΟΚ, υπέβαλε την παραίτησή του από την ενεργό δράση, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει επίσημα την Παρασκευή πως την έκανε αποδεκτή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει "ανθρώπινο λάθος", και δηλώνει ότι παραιτείται "για λόγους ευθιξίας".

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του".

24MEDIA NETWORK