Ανακοίνωσε τον Σαπαλίδη ο ΠΑΣ

Το φλερτ του Σταμάτη Σαπαλίδη με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετατράπηκε σε γάμο τη Δευτέρα με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ελληνας επιθετικού στους Ηπειρώτες.

Ανακοίνωσε τον Σαπαλίδη ο ΠΑΣ

Αναλυτικά: Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαπαλίδη για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σαπαλίδης δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και τους προπονητές μου Γιάννη Πετράκη και Γιώργο Γεωργουλόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της super league και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω».

* Ο Σταματης Σαπαλίδης γεννήθηκε στις 05-07-1990, και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο αλλά και στο κέντρο της επίθεσης. Την περίοδο 2012-13 ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ εθνικής πετυχαίνοντας σε 18 αγώνες 14 γκολ ενώ την επόμενη σεζόν , 2013-14, ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής και δεύτερος όλων των ομίλων της κατηγορίας, πετυχαίνοντας σε 27 αγώνες που αγωνίσθηκε, 24 γκολ.

24MEDIA NETWORK