Ανακοινώθηκε ο Βοσνιάδης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν. Διαβάστε στοιχεία της μέχρι στιγμής καριέρας του.

Ανακοινώθηκε ο Βοσνιάδης

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται η πρόσληψη του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος θα ηγείται τεχνικά της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης γεννήθηκε 12/4/1961 και άρχισε την προπονητική του καριέρα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Το 2000 ανέλαβε τον Ορφέα Σουρωτής όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του ακόμη μία άνοδο για την Δ’ Εθνική. Επόμενος σταθμός το Πολύκαστρο με το οποίο σε δύο σεζόν «ανεβαίνει» στη Γ’ Εθνική, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τον αναγκάζουν να παραιτηθεί και το καλοκαίρι του 2006 ανέλαβε τον Θερμαϊκό Θέρμης όπου έμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους. Την σεζόν 2008-΄09 εργάστηκε στον Εορδαϊκό για να ακολουθήσει η Αναγέννηση Επανομής, την οποία οδήγησε στηFootballLeague, όπου έπαιξε και κόντρα στην ΑΕΛ.

Έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα της Επανομής εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποία πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στηSuperLeague, όπως άνοδο στη μεγάλη κατηγορία πανηγύρισε και λίγες μέρες πριν με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ θα ανήκουν και οι

Βοηθός προπονητή: Βελιτζελος Κων/νος

Γυμναστής: Παπαθανασίου Ηλίας

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Ζαλαώρας Ιωάννης.

24MEDIA NETWORK