Ανανέωσε ο Φερέρ για 4 χρόνια

Η ΑΕΚ είναι η πιο ενεργή ομάδα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Την Πέμπτη η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Λορένθο Φερέρ μέχρι το 2011, ενώ οσονούπω αναμένεται και η οριστικοποίηση της συμφωνίας με Ριβάλντο, αφού ο Βραζιλιάνος πήρε την απόφασή του.

Ανανέωσε ο Φερέρ για 4 χρόνια
Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την Πέμπτη την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λορένθο Φερέρ μέχρι το 2011.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, αφού ήταν γνωστό και από τον ίδιο τον Ισπανό προπονητή ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της Ενωσης για ακόμη τέσσερα χρόνια. Απλώς, έμενε το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης, το οποίο ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον επιστρέφει στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον κ. Lorenzo Serra Ferrer. O προπονητής της ομάδας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο, διάρκειας τεσσάρων χρόνων" .

Υπενθυμίζουμε πως ο Φερέρ είχε (link:142196)αποκαλύψει(/link) για πρώτη φορά την επιθυμία του Ντέμη Νικολαϊδη να του ανανεώσει το συμβόλαιο μετά το ισόπαλο 0-0 κόντρα στον Εργοτέλη στην Κρήτη. Με αφορμή τα διαιτητικά λάθη, ο Ισπανός κόουτς είχε πει: "Ο πρόεδρος μου ζήτησε πριν καιρό να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα. Καμιά φορά τον ρωτάω εάν αυτές οι συνθήκες είναι φυσιολογικές, γιατί αναρωτιέμαι αν το να δουλεύεις κάθε μέρα με τρόπο τόσο έντονο αξίζει τον κόπο ή όχι. Εγώ επαναστατώ γι'αυτά που γίνονται και θα μείνω στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Ολοι μαζί να διαμαρτυρηθούμε για το καλό του ποδοσφαίρου!" Οπερ και εγένετο.

Ο Ριβάλντο πήρε την απόφασή του

Μπορεί οι εξελίξεις στο θέμα του Ριβάλντο φαινομενικά να καθυστερούν, ωστόσο η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ριβάλντο επικοινώνησε ήδη με την ΑΕΚ και κοινοποίησε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση!

Ετσι και αλλιώς, ο Ρίμπο είχε δεσμευτεί ότι θα απαντήσει σύντομα στην Ενωση της οποίας η αποστολή αναχωρεί την Παρασκευή για τη Νέα Υόρκη. Από εδώ και πέρα αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις στο θέμα οι οποίες, με βάση τη λογική, θα έρθουν πολύ σύντομα.

Και ο Καμπάνταης στην αποστολή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και θα δώσει φιλικό με την Μπενφίκα. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Καμπάνταης στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του δικεφάλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι ποδοσφαιριστές: Γκουστάβο Μαντούκα, Βασίλης Λάκης, Ζούλιο Σέζαρ, Γιάννης Φυσέκης, Γιάννης Αραμπατζής, Λεωνίδας Καμπάνταης, Έντσον Ράμος Σίλβα, Παντελής Καφές, Νίκος Κούρκουλας, Γιώργος Αλεξόπουλος, Γιώργος Τόφας, Νίκος Γεωργέας, Ανδρέας Χρόνης, Χρήστος Μπούρμπος, Ηλίας Κυριακίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK