Άναψαν καπνογόνα σε τελικό Κυπέλλου, όμως κάηκαν τα πανό τους και ο αγώνας διεκόπη μετά τα "μαύρα σύννεφα"

Ένα σημαντικό απρόοπτο επιφύλασσε ο τελικός και δεν αφορούσε το παιχνίδι αυτό καθαυτό.

Feyenoord's David Hancko, right, and Feyenoord's Quilindschy Hartman, front left, are seen after the end of the Europa League play off, first leg soccer match between Feyenoord and Roma at De Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Thursday, Feb. 15, 2024. The match ended 1-1. (AP Photo/Peter Dejong)
(AP Photo/Peter Dejong) AP

Οι φίλαθλοι στο Ρότερνταμ με το κύπελλο να διακυβεύεται ήταν δικαιολογημένα σε μεγάλη ένταση. Υπήρξαν πολλοί τρόποι εκδήλωσης των συναισθημάτων στις κερκίδες, όμως η κατάσταση ξέφυγε όταν οι φίλοι της Φέγενορντ άναψαν καπνογόνα, μία πράξη που έμελλε να εξελιχθεί πολύ άσχημα για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Ο καπνός που δημιουργήθηκε από τους πυρσούς ανάγκασε το παιχνίδι να διακοπεί για λίγο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η διαδικασία καθυστέρησε και πάλι μετά το ημίχρονο, με τον διαιτητή του αγώνα να αναγκάζεται να οδηγήσει τους παίκτες εκτός γηπέδου.

Αυτό συνέβη επειδή κάποια από τα πανό που υπήρχαν στις κερκίδες πήραν φωτιά από τα ανεξέλεγκτα καπνογόνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού να απλωθεί πάνω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί με το σκορ στο 0-0.

Για την ιστορία, η Φέγενορντ πέτυχε εν τέλει μια αξιοσημείωτη νίκη απέναντι στην Ναϊμέχεν, με τον Ιγκόρ Παϊσάο να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα λίγο πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Μάλιστα, η ομάδα κατάφερε να κρατήσει το σκορ ως είχε και πάρει στα χέρια της το Κύπελλο Ολλανδίας, παρά το γεγονός ότι είδε τον Γιανκούμπα Μιντέχ να αποβάλλεται με 18 λεπτά ακόμα στο ρολόι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καθόρλα επιστρέφει στο ποδόσφαιρο με τους πιο γλυκούς όρους

Το ταλέντο δεν έπιασε στην Ρεάλ, υπάρχει ομάδα που "καίγεται" να τον πάρει αλλά πρέπει πρώτα να πετύχει κάτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK