Το ταλέντο δεν έπιασε στην Ρεάλ, υπάρχει ομάδα που "καίγεται" να τον πάρει αλλά πρέπει πρώτα να πετύχει κάτι

Και οι δύο πλευρές ήταν αντίθετες στο σενάριο του δανεισμού ωστόσο τώρα όλοι τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση για να μην "χαθεί" ο ποδοσφαιριστής.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between Mallorca and Real Madrid at the Son Moix stadium in Palma de Mallorca, Spain, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Francisco Ubilla)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/FRANCISCO UBILLA

Ο Άρντα Γκιουλέρ φόρεσε με μεγάλες προσδοκίες τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το προηγούμενο καλοκαίρι. Κάποιοι τραυματισμοί όμως άφησαν πίσω τον Τούρκο playmaker με συνέπεια ο Κάρλο Αντσελότι να μην του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Σε πρώτη φάση τόσο το κλαμπ όσο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν αντίθετες στο ενδεχόμενο του δανεισμό, αλλά φαίνεται πως αυτό άλλαξε και οι εκπρόσωποι του ταλαντούχου αθλητή αναζητούν την κατάλληλη λύση που θα του δώσει την ευκαιρία να βρει χρόνο και να δείξει το ταλέντο του.

Φυσικά, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η Ρεάλ δεν έχει χάσει την πίστη της στον Γκιουλέρ, ίσα ίσα μάλιστα θέλει η ομάδα η οποία θα τον δανειστεί να παίζει στην Ευρώπη. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να άκουσε η Μπέτις όταν χτύπησε την πόρτα των Μαδριλένων για χάρη του Τούρκου wonderkid.

Η Μπέτις έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες κινήσει για να πάρει τον Αρντά δανεικό για μία ή για δύο σεζόν. Αυτό, όμως, θα ξεκαθαρίσει όταν κριθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το ενδιαφέρον της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι σοβαρό αφού εκεί εργάζεται ο Γκονζάλο Νοβίλο που κατά το παρελθόν ήταν σκάουτ και επέμεινε για να μεταγραφεί ο 19χρονος στην Ρεάλ.

Φαίνεται επίσης πως η Μπέτις εκτός από την 14 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Όπως ήδη διαβάσατε άπαντες πλέον είναι σύμφωνοι στην ιδέα του δανεισμού του Γκιουλέρ για να μην χαθεί περισσότερος χρόνος.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ είχε αγοράσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή 20.000.000 ευρώ από την Φενερμπαχτσέ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός από την Ρεάλ και τώρα η Μπάγερν την πληγώνει με μία απάντηση μαχαιριά

Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε για τα επεισόδια με την Παρί, κόστισαν οι επιθέσεις σε Ντεμπελέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK