Aναστασιάδης: "Οργανωμένη ομάδα ο Πλατανιάς"

Τι είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης για το ματς με τον Πλατανιά αλλά και για τα περί αποχώρησης του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα.

Aναστασιάδης: "Οργανωμένη ομάδα ο Πλατανιάς"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα απέναντι στον Πλατανιά, σχολίασε τη σπουδαία νίκη του "Δικεφάλου" κόντρα στην Καλλονή, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο αποχώρησης του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα.

Για το ματς με την Καλλονή: "Όλα τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι και πρέπει να τα κερδίζεις. Εμείς κάναμε μία πολύ καλή παρουσία, αποδεικνύοντας ότι όταν η ομάδα είναι ενωμένη και μαζί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα από την απελπισία της Τρίπολης φτάσαμε μέσα σε τρεις ημέρες σε μία απόδοση από τα παλιά. Αυτή που αρμόζει και υπάρχει στην ομάδα. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο σημείο για εμένα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ με αυτό το αποτέλεσμα "κέρδισε" σε νοοτροπία και χαρακτήρα: "Εμείς αυτά τα έχουμε από το καλοκαίρι. Απλά τώρα όσα θα ξεκινήσει ο 2ος γύρος εμείς είμαστε οι διεκδικητές του τίτλου. Επόμενο είναι να συμβαίνουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω να μη συμβούν, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι ό,τι συμβεί να τα αντιμετωπίσουμε".

Για την σκέψη του Ιβάν Σαββίδη για το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΠΑΟΚ από το ελληνικό πρωτάθλημα: "Αυτά που λέγονται και γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πιστεύουμε. Η ανακοίνωση δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε κόστος, θα συμβάλει στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό κάνει εξάλλου. Στο αγωνιστικό τομέα, εγώ και τα παιδιά δεν θα παρατήσουμε τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση, να δώσουμε σε κανένα την ευχαρίστηση να πέσουμε χωρίς αγώνα, χωρίς ιδρώτα, χωρίς αίμα. Αυτό να το γνωρίζουν όλοι. Από τον πρώτο οπαδό της ομάδας μέχρι και τους αγνούς οπαδούς των άλλων ομάδων .Είμαστε προετοιμασμένοι δεν θα παρατήσουμε ποτέ. Έχει μεγάλη σημασία όμως το τι κάνουν οι άλλοι με αυτά που βλέπουμε. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ηρεμήσει; Αυτό το ερώτημα έχω μόνο".

Για τον Πλατανιά: "Είναι μία ομάδα που έχω στην καρδιά μου. Είναι τα παιδιά καταπληκτικά. Έχει έναν καλό προπονητή. Τους είδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι μία οργανωμένη ομάδα. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει ανεβεί σκαλοπάτια, είναι καλό. Όλες τις ομάδες, πρέπει να φτύσεις, για να τις κερδίσεις. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο. Ο κόσμος μπορεί να λέει από έξω ό,τι θέλει. Αν υπάρχει ισορροπία τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Πρέπει να είσαι πολύ πειθαρχημένος και πολύ προετοιμασμένος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα παιχνίδια που έρχονται. Αυτή τη στιγμή λοιπόν έχουμε τον Πλατανιά, μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί και πειθαρχημένοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Περέιρα: "Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο..."

Ο Φακούντο Περέιρα μέσω του PAOK TV έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στο ματς με τον Πλατανιά.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το ότι αναδείχθηκε MVP του Δεκέμβρη και το τέρμα του απέναντι στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ το καλύτερο για το 2014: "Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε για να μου δώσει αυτό το βραβείο γι' αυτόν τον μήνα αλλά και για το βραβείο του γκολ της χρονιάς".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Ελπίζω την Κυριακή ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει όπως πάντα και μακάρι εμείς να μπορέσουμε να του ανταποδώσουμε αυτή την υποστήριξη που μας δίνει όλη την χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί τους αξίζει. Μια μεγάλη αγκαλιά λοιπόν σε όλους και ελπίζουμε την Κυριακή να αντιστρέψουμε την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί από το παιχνίδι με την Τρίπολη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK