Αναστασιάδης: "Όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς"

Για τις κακές πορείες του ΠΑΟΚ σε Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη και στο πως αυτές δεν θα επηρεάσουν την ομάδα του στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη μίλησε στη NOVA ο Άγγελος Αναστασιάδης

Αναστασιάδης: "Όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο: "Εμείς ως ομάδα είχαμε τρεις στόχους. Δυστυχώς για εμάς πλέον οι δυο στόχοι είναι παρελθόν και χάθηκαν και μάλιστα νωρίς. Το κακό για εμάς είναι ότι οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε δεν ήταν καλύτερες από εμάς, Και στο κύπελλο και στην Ευρώπη μπορούσαμε να περάσουμε. Βέβαια είμαι υπεύθυνος εγώ γιατί εγώ προπονώ, εγώ επιλέγω ποιοι θα παίξουν και επομένως υπεύθυνος είμαι εγώ. Άρα λοιπόν όλη η ευθύνη είναι δική μου. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε και για εμάς και για το πρεστίζ και για τον κόσμο μας, για τη διοίκηση. Αλλά εγώ έχω μια δική μου φιλοσοφία ότι και από έναν θάνατο μπορεί να βγει κάτι θετικό. Δεν ήθελε η Παναγιά να μας τα δώσει, αν και θα μπορούσε. Έτσι έχει μείνει ένας στόχος, αυτός του πρωταθλήματος και έχει και τα θετικά του. Θα δώσουμε και την ψυχή μας και όλη μας την ενέργεια και την δύναμη σε αυτόν τον στόχο για να τον κάνουμε πραγματικότητα".

Για το αν ο αποκλεισμός μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: "Δεν υπάρχει καμιά δυσκολία. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό υπάρχει και τα πάνω και τα κάτω σου. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθεις δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Πρέπει λοιπόν ως μεγάλη ομάδα να κοιτάξουμε το ματς αυτό εφόσον κάνουμε πρωταθλητισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν με αρχή το ματς απέναντι στον Αστέρα να ανασκουμπωθούμε και να πάρουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή. Ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή που παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι δυνατή ομάδα. Επομένως πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για τις απουσίες των Κατσικά και Τζιόλη είπε : "Ο Κατσικάς δεν έχει αρχίσει ακόμη προπονήσεις με την ομάδα, ενώ ο Τζιόλης είναι σε ένα στάδιο αποθεραπείας και χρειάζεται περισσότερο χρόνο αποκατάστασης. Δε θα βιαστούμε γιατί ήδη με τον Τζιόλη έχουμε φτάσει ήδη στον μήνα απουσίας και η απόφαση του γιατρού σε συνεργασία με το παιδί είναι όσο το δυνατόν να γυρίσει 100% σίγουρος ότι όταν θα μπει μέσα δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ