Αναστασίου: "Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ"

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε υπομονή προτού κριθεί ο Παναθηναϊκός και οι ποδοσφαιριστές του.

Αναστασίου: "Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ"

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" σχολίασε: " Μετά την ευρωπαϊκή περιπέτεια ο στόχος στρέφεται στο πρωτάθλημα. Ήταν σημαντική η νίκη, ψάχναμε ένα ξέσπασμα σαν ομάδα. Κάναμε την πιο ώριμη και μεστή εμφάνισή μας. Βάλαμε τέσσερα γκολ, δεν δεχθήκαμε κι όλα τα παιδιά έδειξαν σωστή νοοτροπία. Πήραμε άριστα σε νοοτροπία και απόδοση».

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, προσπαθώντας να βελτιωθούμε. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ και γι' αυτό πρέπει να βάζουμε το μυαλό, όχι μόνο τον ενθουσιασμό. Ήταν ένα μάθημα με την Εστορίλ και ήμασταν αρκετά ώριμοι.

Ο Νίνης προσπαθεί, δουλεύει και είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Του λείπει ο ρυθμός. Θα ήταν καλό να πάρει λεπτά λεπτά στα πόδια του, ήταν να γίνει ένα φιλικό, αλλά αναβλήθηκε. Θα πρέπει να τον δούμε με το νέο έτος. Να μπει στην ομάδα σταδιακά.

Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει υπομονή. Σαν χώρα δεν έχουμε υπομονή. Αυτά είναι τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα και με αυτούς δουλεύουμε. Ο Πέτριτς δουλεύει, είναι φιτ, αισθάνεται σημαντικός και το δείχνει. Όλα τα παιδιά, και ίσως υπάρχει δυσαρέσκεια για μερικούς, θέλουν να γίνουν καλύτεροι. Έχουν δυνατότητες, έχουν ταλέντο και στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK