Αναστασίου: "Δεν με απασχολεί η ηλικία του Ταυλαρίδη"

Ο Γιάννης Αναστασίου εμπιστεύεται απόλυτα τον Στάθη Ταυλαρίδη, όπως αποδεικνύουν οι δηλώσεις που έκανε σε συνδρομητικό κανάλι δύο ημέρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης των "Ζωσιμάδων" με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναστασίου: "Δεν με απασχολεί η ηλικία του Ταυλαρίδη"
INTIME SPORTS

"Πάντα θα υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για το αν κάνει ή όχι κάποιος παίκτης ηλικιακά. Εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Κοιτάζω ο παίκτης να έχει αυτά τα στοιχεία που θέλουμε.

Είναι ένα παιδί που αγωνίζεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει παρουσία στο εξωτερικό και εμπειρία. Αν είναι 35 ή 17 προσωπικά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που κάνει δουλειά μέσα στο γήπεδο", δήλωσε στη Nova ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: "Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μου θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Ο ΠΑΣ εντός έδρας παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο απ' ότι εκτός έδρας, αλλά είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη με καλούς παίκτες μπροστά, αλλά και δυνατά παιδιά στην άμυνα. Το ματς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην αποφασιστικότητα, αλλά το κυριότερο στην αποτελεσματικότητα".

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός κατά ΕΠΟ και Γκιρτζίκη

Ζήτησε αλλαγή ώρας ο Παναθηναϊκός

Έξω ο Σίλντενφελντ, μέσα ο Ταυλαρίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK