Αναστασίου: "Δεν θέλουμε τέτοιους ανθρώπους στο γήπεδο"

Ο Γιάννης Αναστασίου με αφορμή το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στου Ζωγράφου προς τιμήν του εκλιπόντος Τάκη Παπαδημητρίου καταδίκασε για ακόμη μία φορά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναστασίου: "Δεν θέλουμε τέτοιους ανθρώπους στο γήπεδο"

Για το φιλικό παιχνίδι: "Είναι σημαντικό που βρίσκομαι σήμερα εδώ, γιατί είναι για ιερό σκοπό. Τέτοιου είδους προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται και όλοι με τον άλφα ή βήτα τρόπο να συμμετέχουμε και να δίνουμε το «παρών» γιατί μόνο κέρδος έχουν στην κοινωνία μας. Μπορούμε πλέον να αξιολογούμε τις αξίες καλύτερα τους ανθρώπους και τις αξίες της ζωής".

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη είπε: "Όλα τα ματς των πλέι οφ είναι δύσκολα. Έχουν δείξει όλες οι ομάδες πως είναι πολύ κοντά και αυτό που είχα πει και επιμένω είναι πως τη διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος και ειδικά στον δεύτερο γύρο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και κάναμε μία πορεία αντάξια του ονόματος και του ποδοσφαίρου που θέλουμε να παίξουμε. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δείχνουμε να υστερούμε λίγο στις λεπτομέρειες και αυτό είναι καθαρά θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Δεν έχουμε χαλαρώσει αλλά όταν παίζουμε με καλές ομάδες, επειδή κάνουμε λάθη, θα το πληρώσουμε και αυτό φαίνεται στα πλέι οφ. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα δικό μας και θα είμαστε αυτοί που πρέπει στα επόμενα ματς".

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη τιμωρία του Παναθηναϊκο είπε: "Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό το πράγμα. Αυτό που είπα χθες παραμένει η άποψη μου. Είναι σημαντικό όλοι όσοι έρχονται στο γήπεδο να αντιλαμβάνονται γιατί έρχονται. Αν είναι να έρχονται για να βγάλουν τα προβλήματα τους και γενικότερα την εσωστρέφεια τους μέσα στο γήπεδο, εμείς τουλάχιστον δεν θέλουμε τέτοιους ανθρώπους. Να έρθουν για να ευχαριστηθούν το ματς και να χειροκροτήσουν τον νικητή ή αυτόν που παίζει καλύτερα. Αυτό θέλουμε όλοι και πρέπει να το επικροτήσουμε".

Διαβάστε ακόμη

Νέο video από τα γεγονότα της Λεωφόρου

24MEDIA NETWORK