Αναστασίου: "Ήμασταν κυρίαρχοι. Κρίμα..."

Στεναχωρημένος από την ήττα κυρίως λόγω της καλής απόδοσης των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναστασίου: "Ήμασταν κυρίαρχοι. Κρίμα..."

Ο 40χρονος τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι λείπει από τους πράσινους ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, το κενό του οποίου αναμένεται να καλύψει ο Μλάντεν Πέτριτς όταν αρχίσει να παίρνει παιχνίδια.

"Ο Αστέρας παίζει το ίδιο καλά και εντός και εκτός. Ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να ήταν βαρύς, όμως με λάθος μας κέρδισε ο Αστέρας. Χωρίς φάση κέρδισε ο Αστέρας. Ενενήντα λεπτά παίξαμε καλύτερα, πληρώσαμε τις συνέπειες του ρίσκο. Κρίμα για τα παιδιά, ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τέλος, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στη διαιτησία!", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου απάντησε: "Δεχτήκαμε το γκολ από δικό μας λάθος. Τρέξαμε να το γυρίσουμε, ίσως και πιο βιαστικά από ότι έπρεπε. Σύμφωνα με τις φάσεις του αγώνα έπρεπε να το καθαρίσουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Όταν ρωτήθηκε, τέλος, τι θέλει να διορθώσει στη συνέχεια, ο προπονητής του "τριφυλλιού" είπε: "Παίζουμε με έναν επιθετικό τον Μπεργκ. Λείπει ο Φιγκερόα, παλεύουν οι Καρέλης και Κλωναρίδης. Στις λεπτομέρειες χάνουμε βαθμούς, Θα βελτιωθούμε και θα ανέβουμε επίπεδο. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK