Αναστασίου στους ποδοσφαιριστές: "Γιατί αργούμε να ξυπνήσουμε;"

Μέσα από τη συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του πριν την προπόνηση της Δευτέρας επιχείρησε ο Γιάννης Αναστασίου να βρει απαντήσεις για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναστασίου στους ποδοσφαιριστές: "Γιατί αργούμε να ξυπνήσουμε;"

Στην ομιλία του ο προπονητής του "τριφυλλιού" υποστήριξε ότι η ομάδα σπατάλησε ένα ημίχρονο και αν έπαιζε από την αρχή όπως στο δεύτερο 45λεπτο θα είχε πάρει την νίκη.

Χαρακτηριστικά ο Αναστασίου είπε: " Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό σας είπα συγχαρητήρια μετά το ματς. Αν και χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού, προσπαθήσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μπαίνουμε τόσο διστακτικά στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Στη Λεωφόρο έχουμε καταφέρει το τελευταίο διάστημα και αρχίζουμε τους αγώνες όπως πρέπει, με επιθετική διάθεση για να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αυτό γιατί δεν συμβαίνει εκτός έδρας; Χάνουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο ή περιμένουμε μέχρι να δεχθούμε γκολ και να βρεθούμε σε μειονεκτική θέση για να ξυπνήσουμε και να μπούμε στο ματς όπως πρέπει. Είμαι σίγουρος ότι εάν ξεκινούσαμε το ματς με τον Πανιώνιο με τη διάθεση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θα κερδίζαμε.

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη.. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος".

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του και κυρίως όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο να πουν τη γνώμη τους. Οι περισσότεροι δεν είχαν να προσθέσουν κάτι παραπάνω παρά μόνο να συμπληρώσουν ότι αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους και θα προσπαθήσουν για την άμεση αλλαγή της εικόνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK