Αναστασίου: "Υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού"

Απογοητευμένος από την απόφαση της Super League να απορρίψει το αίτημα του Παναθηναϊκού για αλλαγή ώρας της αναμέτρησης στους "Ζωσιμάδες" εμφανίστηκε ο προπονητής του "τριφυλλιού", Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος κάλεσε την Λίγκα να πάρει αποφάσεις.

Αναστασίου: "Υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού"
INTIME SPORTS

"Ήταν δύσκολο και το άσχημο ήταν ότι υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού. Η ομίχλη έκανε δύσκολο το έργο των παιδιών. Είχαμε ζητήσει να αλλάξει το παιχνίδι ώρα. Εγώ σαν Έλληνας πολίτης και οι άλλοι είχαν καταλάβει ότι θα ήταν δύσκολο να παίξουμε αυτή την ώρα. Τώρα η Λίγκα επιμένει σε κάποια πράγματα και ταλαιπωρούν ομάδα κόσμο με αποφάσεις χωρίς σκεπτικό.

Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει το παιχνίδι. Εμείς την Πέμπτη έχουμε αγώνα, την Τετάρτη μετακίνηση και δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Αυτοί που κάθονται στις καρέκλες και παίρνουν τις αποφάσεις πρέπει να δέχονται την κριτική, όπως δεχόμαστε κι εμείς και να κάνουν αυτά που πρέπει", ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του "τριφυλλιού" στο συνδρομητικό κανάλι.

Για το πότε θα ήθελε ο Παναθηναϊκός να διεξαχθεί το παιχνίδι: "Δεν έχει να κάνει με το πότε θέλουμε εμείς. Πρέπει να υπάρχει συμφωνία, αλλά το πιο λογικό είναι να γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι. Αν ξαναγίνει στις 19:30 θα είμαστε μια εβδομάδα στα Γιάννινα και θα παίζουμε 20λεπτα".

Για το αν θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό: "Αν έρθει άσχημο αποτέλεσμα θα το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Δεν πρέπει να μας επηρεάζει αλλά κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να σκέφτονται και τους άλλους όχι μόνο τον εαυτό τους. Κι αν υπάρχει κάτι από πίσω, που δεν νομίζω, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που περιμένουν.

Το ποδόσφαιρο νοσεί και πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το κλίμα, να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να βελτιωθεί το ποδόσφαιρό μας σε όλα τα επίπεδα".

Διαβάστε ακόμη:

Την Δευτέρα στις 15:00 το ματς στα Γιάννινα

News 24/7

24MEDIA NETWORK