Αναστόπουλος: "Ο ΟΦΗ θα έχει αύριο"

Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες της ομάδας έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο ΟΦΗ θα έχει σήμερα και αύριο.

Αναστόπουλος: "Ο ΟΦΗ θα έχει αύριο"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Tύπου:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά σε ένα γνώριμο περιβάλλον και είναι σημαντικό για εμένα. Όσον αφορά το παιχνίδι, θα σταθώ στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ έτσι έπρεπε να είναι, να βγάζει πάθος και ενέργεια. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε. Η Κέρκυρα έμεινε με 10 παίκτες και αν ήμασταν προσεκτικοί, ίσως το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Αλλά θα σταθώ στην προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, αυτός είναι ο ΟΦΗ και αυτήν την εικόνα θα βγάζουμε όσοι και αν είμαστε.

Υπάρχουν προβλήματα γενικής μορφής, παίκτες απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι, τα αφήσαμε έξω από το γήπεδο και τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο κατέθεσαν και την ψυχή τους. Ο ΟΦΗ έχει και σήμερα και αύριο. Είναι τέτοιος σύλλογος, ο οποίος παρά τα προβλήματα που έχει τα τελευταία χρόνια, παραμένει όρθιος. Η δουλειά όλων μας είναι να τον κρατήσουμε όρθιο.

Επειδή ξέρετε ότι πάντα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, το λέω για εκείνους που δεν το γνωρίζουν. Ο ΟΦΗ είναι μέρος της προπονητικής μου καριέρας οπότε είναι δύσκολο να αφήσω στο παρελθόν να αφήσω υπονοούμενα για τον σύλλογο. Τα λέω αυτά για εκείνους που δεν με γνωρίζουν και όχι για εκείνους που με γνωρίζουν. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε, ο ΟΦΗ έχει αύριο και θα το δείξουμε. Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για τα λεφτά. Μου οφείλονται, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα και ποτέ δεν έκανα προσφυγή.

Δεν είμαι τύπος που βγάζει στην δημοσιότητα τα εσωτερικά της ομάδας. Είχα προτάσεις αλλά επειδή είμαι δεμένος συναισθηματικά με την ομάδα αλλά επειδή έχουμε περάσει πολλά με την ομάδα, δεν μπορούσαμε να το ξεχάσουμε. Για να κάνουμε μεταγραφές, υπάρχει μια διαδικασία. Εγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους μας διότι η προσπάθεια είναι ομαδική, όχι μόνο δική μου.

Πριν το ματς, τους είπα να γυρίσουν τον διακόπτη και να ξεχάσουμε τα προβλήματα. Ευχαριστώ αυτούς που με χειροκρότησαν αλλά και εκείνους που δεν με χειροκρότησαν. Τους αγαπώ όλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποδοχή 3.000 κόσμου. Είμαι φύσει αισιόδοξος και δεν έχουμε άλλη επιλογή. Διακόπτης δεξιός και αριστερός, έκλεισαν".

Διαβάστε ακόμη:

Η αφιέρωση του Μιλιάζες στον κόσμο

ΟΦΗ - Κέρκυρα 3-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ