Ανατριχίλα: τίμησαν ΟΛΕΣ οι ομάδες την Τσαπεκοένσε!

Το εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας έριξε αυλαία για το 2016 και όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής ήταν αφιερωμένα στη μνήμη των θυμάτων της Τσαπεκοένσε. Διαβάστε για τη... διαφορετική φανέλα της Κορίνθιανς, την σούπερ πρωτοβουλία της Σάντος και το video-έκπληξη!

Ανατριχίλα: τίμησαν ΟΛΕΣ οι ομάδες την Τσαπεκοένσε!

Αυτή η αγωνιστική του Brazileirao ήταν ξεχωριστή. Όχι για το γεγονός πως ήταν η 38η και με αυτή ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα (πρωταθλήτρια η Παλμέιρας ενώ μεταξύ των ομάδων που υποβιβάστηκαν ήταν και η Ιντερνασιονάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της) αλλά επειδή ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στην Τσαπεκοένσε.

Ανατριχίλα: τίμησαν ΟΛΕΣ οι ομάδες την Τσαπεκοένσε!

Πριν την έναρξη των τελευταίων εννέα αγώνων της σεζόν (το ματς της Τσαπεκοένσε αναβλήθηκε για ευνόητους λόγους), όλες οι ομάδες παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τιμήσουν τα 71 θύματα της τρομερής αεροπορικής τραγωδίας του Μεντεγίν κρατώντας ενός λεπτού σιγή, με τη σημαία της Τσαπεκοένσε που ουσιαστικά ξεκληρίστηκε σε εκείνή τη μοιραία πτήση να βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα και τους θεατές να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της ομάδας από την Σάντα Καταρίνα.

Football Soccer - Cruzeiro v Corinthians - Brazilian Series A Championship - Mineirao stadium, Belo Horizonte, Brazil, 11/12/16. Players observe a minute's silence as respect for the Chapecoense players and the victims of the Colombia plane crash. REUTERS/Washington Alves
Football Soccer - Cruzeiro v Corinthians - Brazilian Series A Championship - Mineirao stadium, Belo Horizonte, Brazil, 11/12/16. Players observe a minute's silence as respect for the Chapecoense players and the victims of the Colombia plane crash. REUTERS/Washington Alves REUTERS

Η Κορίνθιανς δεν έβαλε το σήμα της Τσαπεκοένσε στη φανέλα όπως έκαναν αρκετοί άλλοι σύλλογοι, καθώς το πράσινο είναι το χρώμα της μεγάλη της αντιπάλου, Παλμέιρας, ωστόσο έκανε κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό: στο μπροστινό μέρος της φανέλας υπήρχε γραμμένο το όνομα ενός τραπεζικού λογαριασμού όπου όποιοι οπαδοί επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τον οβολό τους για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας από το Τσαπέκο.

Ανατριχίλα: τίμησαν ΟΛΕΣ οι ομάδες την Τσαπεκοένσε!

Από την πλευρά της η Σάντος προχώρησε και εκείνη σε μία εντυπωσιακή κίνηση, καθώς ένα από τα ζωντανά σύμβολα της Τσαπεκοένσε, η μικρή μασκότ της με το όνομα Carlinhos μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Vila Belmiro" πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Σάντος με την Αμέρικα Μινέιρο, μαζί με τις δύο μασκότ της "Peixe", Baleinha και Baleião!

Ανατριχίλα: τίμησαν ΟΛΕΣ οι ομάδες την Τσαπεκοένσε!

Όσο για την κίνηση που δείχνει την αλληλεγγύη ΟΛΩΝ των βραζιλιάνικων ομάδων απέναντι στην Τσαπεκοένσε, αυτή έγινε με τη δημιουργία ενός video. Δείτε το:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκλονιστικό: Ο Νέτο δεν ξέρει για το δυστύχημα και ρωτάει για το παιχνίδι!
Ελληνική ομάδα τίμησε με το δικό της τρόπο την Τσαπεκοένσε
Ανακοίνωσε προπονητή η Τσαπεκοένσε
Αυτή είναι η νέα ενδεκάδα της Τσαπεκοένσε!
Αυτό είναι το νέο σήμα της Τσαπεκοένσε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK