Ανατροπή στην ανατροπή με Ράμος! Αυτή η ομάδα είναι πλέον το φαβορί για την απόκτησή του

Την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος φέρεται πως έχει ψηλά στη λίστα της η Γαλατασαραί χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

PSG's Sergio Ramos, left, PSG's Hugo Ekitike, right, and PSG's Achraf Hakimi applaud fans at the end of the Champions League group H soccer match between Juventus and Paris Saint Germain at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
ο Ράμος χειροκροτά μαζί με τους συμπαίκτες του AP

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Σέρχιο Ράμος λίγες μόλις μέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι, λίγο μετά το "ναυάγιο" στην υπόθεση της μεταγραφής του τόσο στην Μπεσίκτας όσο και στην Αλ Ιτιχάντ πρόταση για τον Ράμος φέρεται πως ετοιμάζει και η Γαλατασαράι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η MundoDeportivo, η τουρκική ομάδα έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και προσπαθεί να τον πείσει να πει το μεγάλο "ναι" έχοντας δύο ισχυρά χαρτία στην φαρέτρα της.

Το πρώτο είναι η παρουσία της στα playoff του Champions League και το δεύτερο είναι οι ηχηρές μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα της Τουρκίας, εκτοξεύοντας την ποιότητα του ρόστερ της.

Πάντως, μεγάλο ρόλο για να ολοκληρωθεί το deal θα παίξει και το ποσό που θα προσφερθεί στον Ράμος καθώς αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που χάλασε η συμφωνία του με την Μπεσίκτας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η λίστα με τις πιο ακριβές μεταγραφές Ελλήνων μετά από το deal Μαυροπάνου

Βεράτι: Γερό μπάσιμο και από άλλη ομάδα για τον Ιταλό, τι σκέφτεται ο ίδιος

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK