Βεράτι: Γερό μπάσιμο και από άλλη ομάδα για τον Ιταλό, τι σκέφτεται ο ίδιος

Επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Μάρκο Βεράτι ετοιμάζεται να καταθέσει η Αλ Αραμπί από το Κατάρ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

PSG's Lionel Messi, left, and PSG's Marco Verratti smile before the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lorient, at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Μάρκο Βεράτι με τον Λιονέλ Μέσι AP

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Μάρκο Βεράτι μετά από την συζήτηση του Ιταλού με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί όπου και ξεκαθαρίστηκε πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της γαλλικής ομάδας.

Για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Αλ Χιλάλ, η οποία μάλιστα κατέθεσε και επίσημη πρόταση ύψους 45.000.000 ευρώ για την αγορά του, χρήματα τα οποία δεν συγκίνησαν τους Γάλλους.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει και η Αλ Αραμπί, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη προσφορά.

Πάντως, η ομάδα από το Κατάρ δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία ούτε με τον Ιταλό χαφ, ο οποίος φέρεται πως πιέζει προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Αλ Χιλάλ.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η λίστα με τις πιο ακριβές μεταγραφές Ελλήνων μετά από το deal Μαυροπάνου

Επική Μπέρνλι! Ανακοίνωσε τον Ράμσεϊ με... Barbie

Λίβερπουλ, μεταγραφές: Έχει στα χέρια της αστρονομική πρόταση για το μεγάλο της αστέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK