Πέρασε της ΑΕΚ και... τσεπώνει 1 εκ. ευρώ!

Το θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League και αυτό της μείωσης των ομάδων δεν συζητήθηκαν τελικά στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας. Αποχώρησε χωρίς δηλώσεις ο Μελισσανίδης.

Πέρασε της ΑΕΚ και... τσεπώνει 1 εκ. ευρώ!

Δεκτό το αίτημα της Ένωσης για αναδιανομή των τηλεοπτικών της εσόδων παρά το όχι του Ολυμπιακού και της Λάρισας

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών για μία ώρα στα γραφεία της Super League κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού και η παρουσία του ήταν αρκετή για να περάσει το αίτημα της ΑΕΚ για περισσότερα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Το αίτημα της Ένωσης πέρασε παρά το όχι από τον Ολυμπιακό και την Λάρισα. Να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με το καταστατικό χρειάζεται ομόφωνη απόφαση. Όπως σημείωναν μάλιστα, κύκλοι της Λίγκας "θα το δούμε νομικά".

Επί της ουσίας, το ποσοστό της ΑΕΚ στα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανέβηκε στο 11% και αυτό σημαίνει ότι αντί για 1.3 εκατ. ευρώ που προβλέπονταν να πάρει για την φετινή σεζόν, θα πάρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ περισσότερα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (3/3) ήταν να συζητηθούν τα θέματα της αναδιάρθρωσης της Super League και αυτό της μείωσης των ομάδων σε 14 από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι τελικά αυτό θα γίνει στις 23 Μαρτίου.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έδωσε το παρών στο Δ.Σ., στις 16.00, αποχώρησε στις 17.10, δίχως να προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK