Ανεβασμένο ηθικό

Ανεβασμένο ηθικό

Ανεβάζουν το ηθικό των παικτών οι διοικούντες του Πανηλειακού μετά την πρόκριση επί της Καβάλας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με έξτρα πριμ προς τους παίκτες. Το ύψος του πριμ που θα λάβει κάθε παίκτης, θα γίνει γνωστό στις επόμενες μέρες.

Ο μεγαλομέτοχος της πελοποννησιακής ΠΑΕ, Σάκης Κότσυφας μιλώντας προς τους παίκτες του αναφορικά με την πρόκριση τους στον θεσμό του Κυπέλλου, τους είπε: «Η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την δουλεία που έχει γίνει μέχρι στιγμής και σας μεταφέρω την ικανοποίηση της τεχνικής ηγεσίας. Αν συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, τότε να είστε σίγουροι ότι θα έλθει η στιγμή που θα δρέψετε τους καρπούς της προσπάθειας σας. Βλέπετε και άλλες ομάδες που έχουν ακριβοπληρωμένους σταρ και μεγάλα ονόματα, ότι έχουν ξεκινήσει όπως ακριβώς και εσείς. Είναι στο χέρι σας να πετύχετε. Οι φιλοδοξίες της ομάδας ταυτίζονται με τις δικές σας φιλοδοξίες. Εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε».

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία του Πανηλειακού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καστοριά, συνεχίζεται με έντονο ρυθμό. Το ευχάριστο στην απογευματινή προπόνηση για τον Γιάννη Νταλακούρα, είναι ότι θα έχει ετοιμοπόλεμους τον Καράμπελα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στην ωμοπλάτη και τον Ροντρίγκο. Μοναδική απουσία, θα είναι αυτή του Γαργαρώνη που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK