Ανέβηκε ο Ολυμπιακός για Οφόε, "κλείνει" η μεταγραφή

Ο Μπνέσικ Χάσι θέλει πολύ τον Βάντις Οντζίντζα - Οφόε και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δουλεύουν σταθερά στην κατεύθυνση της υλοποίησης της μεταγραφής.

Ανέβηκε ο Ολυμπιακός για Οφόε, "κλείνει" η μεταγραφή

Δεν εγκαταλείπουν στον Πειραιά την προσπάθεια μεταγραφής του Βάντις Οντζίντζα - Οφόε. Οι "ερυθρόλευκοι", μετά τη "θερμή" εισήγηση του Μπνέσικ Χάσι, έχουν σκοπό να τελειώσουν την απόκτηση του Βέλγου χαφ από τη Λέγκια και γι' αυτό συνεχίζουν να διαπραγματεύονται σκληρά με τη Λέγκια.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από τον πολωνικό Τύπο, ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του, ίσως και πάνω από τα δύο εκατομμύρια, προκειμένου να πλησιάσει το ποσό που ζητούν οι πρωταθλητές Πολωνίας για να συναινέσουν στη μεταγραφή.

Η πληροφορία δεν διαψεύδεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πλέον ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της αγοραπωλησίας. Διότι οι Πειραιώτες τον θέλουν πολύ και η Λέγκια τον πουλάει με το ανάλογο αντίτιμο, άρα από τη στιγμή που οι δυο πλευρές έχουν συγκλίνει τόσο πολύ όλα δείχνουν πως η συμφωνία είναι κοντά.

Γ.Ζ.

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK