Ανοίγει θέση για τη μεγάλη μεταγραφή του Μαγκουάιρ και το αντίο στο Μάντσεστερ

Με το EURO 2024 να πλησιάζει είναι de facto πως ο Χάρι Μαγκουάιρ θα ψάξει να φύγει εκ νέου από την Γιουνάιτεντ τον Ιανούαριο για να βρει χρόνο συμμετοχής και να παίξει με την Αγγλία το καλοκαίρι.

Manchester United's Harry Maguire applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Γιουνάιτεντ SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Το ESPN επικαλούμενο πηγές από τη μεταγραφικό παζάρι στο Νησί υποστηρίζει πως τον Ιανουάριο θ' ανοίξει εκ νέου συζήτηση για την πολυπόθητη μεταγραφή του Χάρι Μαγκουάιρ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Γουέστ Χαμ.

Τα Σφυριά επιχείρησαν και το καλοκαίρι, αλλά δεν τα κατάφεραν με τον Άγγλο στόπερ να παραμένει στο Όλντ Τράφορντ και να προσπαθεί να πείσει τον Έρικ Τεν Χαχ πως αξίζει μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ο Ολλανδός δεν έχει πειστεί και με το EURO 2024 να πλησιάζει ο Μαγκουάιρ περιμένει να φύγει με προορισμό το Λονδίνο για να βρει χρόνο συμμετοχής και να δώσει περισσότερα πατήματα στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για να τον καλέσει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Το πώς θα πάρει (σ.σ. αν τον πάρει) η Γουέστ Χαμ τον Μαγκουάιρ δεν έχει ξεκαθαρίσει δηλαδή εάν θα γίνει κίνηση για αγορά του παίκτη ή δανεισμό με όψιον αγοράς το καλοκαίρι. Επίσης, κάτι σημαντικό είναι πως τα Σφυριά θα παλέψουν με μεγαλύτερη σπουδή την απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς πληροφορίες θέλουν τον Κερτ Ζουμά, αρχηγό της ομάδας, να αποχωρήσει τα Χριστούγεννα για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Σαουδική Αραβία.

Σε κάθε περίπτωση ο Γενάρης αναμένεται... καυτός για τον Χάρι Μαγκουάιρ, έναν παίκτη που η Γιουνάιτεντ πλήρωσε πακτωλό χρημάτων για τον αποκτήσει, έγινε αρχηγός αλλά με τον Τεν Χαχ στο τιμόνι το γλυκό δεν μπορεί να δέσει σε καμία περίπτωση με τα μέχρι στιγμής δεδόμενα τουλάχιστον.

Διαβάστε περισσότερα

Το μυθικό επίτευγμα του Ρονάλντο με την Πορτογαλία κόντρα σε παίκτες από σχεδόν 190 χώρες

Ο Μόντριτς έδωσε πιστοποίηση στο μεγάλο ταλέντο της Ρεάλ: "Θα φέρει χαρά στους φιλάθλους μας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK