Αντί για ραβδί πιάνει σφυρί ο Πότερ

Τρίζει δυνατά η θέση πρώην προπονητή της Γιουνάιτεντ.

Chelsea's head coach Graham Potter, left, talks with former Manchester United player Rio Ferdinand, right, ahead the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea in London, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Chelsea's head coach Graham Potter, left, talks with former Manchester United player Rio Ferdinand, right, ahead the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea in London, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/David Cliff) AP

Κίνδυνος για προπονητή της Premier League να… αντιγράψει Μουρίνιο.


Ο άλλοτε τεχνικός των Τσέλσι και Μπράιτον εξετάζει τις επιλογές του για την επόμενη ημέρα και φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στην λίστα ομάδας από την Premier League.

Η Πορεία του στους Λονδρέζους μπορεί να μην ήταν ιδανική, δεν υπονομεύονται όμως σε καμία περίπτωση οι επιδόσεις και τα επιτεύγματα του στο Μπράιτον, μέσω των οποίων βρέθηκε στο επίκεντρο μεγάλων ομάδων.

Η Γουέστ Χαμ λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γκράχαμ Πότερ . Ο λόγος είναι πως ο Ντέιβιντ Μόγες εμφανίζεται αδύναμος να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα. Πρόσφατα, ο τα “Σφυριά” ηττήθηκαν 6-0 από την Άρσεναλ και πλέον το βάρος είναι ασήκωτο.

Σε περίπτωση που ο Μόγιες αποχωρήσει μετά από 7 επιτυχημένα χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του Conference league, τότε ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να εξετασθεί ενδελεχώς από την ομάδα, η οποία έχει στόχο να “χτυπά” εξόδους στην Ευρώπη και να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι δύο παικταράδες που έχασε η Τσέλσι και θα άλλαζαν τις ισορροπίες: Η αποκάλυψη του Κόντε

Από το κακό στο χειρότερο ο Μπενζεμά, έμεινε έξω

News 24/7

24MEDIA NETWORK