Αντί για Τσέλσι κατέληξε Ρεάλ και έκοψε τον βήχα των αντιπάλων

Τελευταίο θύμα η Τζιρόνα και οι υπόλοιποι world class επιθετικοί νιώθουν ανασφάλεια δίπλα του.

Real Madrid's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο νεαρός μέσος έχει βαλθεί να κατακτήσει τον κόσμο. Τα στατιστικά του θυμίζουν Ρονάλντο και όμως πρόκειται για έναν μέσο που ξεκινά τώρα τα βήματά του προς την ποδοσφαιρική καταξίωση.

Ο Τζούντ Μπέλινγχαμ, αφού δεν τον απέκτησε η Τσέλσι μετά το αίτημα του τότε προπονητή της, Λάμπαρντ, κατευθύνθηκε προς την Βεστφαλία και την Ντόρτμουντ με την οποία εντυπωσίασε. Πλέον με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ, όχι απλά στέκεται επαρκώς, αλλά «κουβαλά» στις πλάτες του όλη την ομάδα .

Μέχρι στιγμής, και είναι ακόμα Χειμώνας, έχει πετύχει 20 τέρματα και έχει μοιράσει 8 ασίστ.

Τα στατιστικά αυτά όχι μόνο αναδεικνύουν το ταλέντο και την επιρροή του στη Μαδρίτη, αλλά ταυτοχρόνως τον τοποθετούν στην ιστορία των «Μαδριλένων» ως τον μοναδικό μέσο που έχει σκοράρει πάνω από 15 τέρματα σε μία σεζόν στον 21ο αιώνα.

Ο Άγγλος δείχνει πιο ώριμος από παίκτες που κλείνουν τα 30 και με σύμμαχο την συνέπεια και την αστείρευτη ενέργειά του στο γήπεδο, «κλειδώνει» θέση για την διεκδίκηση της επόμενης Χρυσής Μπάλας.

Διαβάστε περισσότερα

Ο δανεικός που «τσίμπησε» την Μπάγερν και κάνει τον Τούχελ να νευριάζει

Φαίνεται να την γλυτώνει ο Χάρι Μαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK