Ο δανεικός που «τσίμπησε» την Μπάγερν και κάνει τον Τούχελ να νευριάζει

Το φυσάει ακόμα και δεν κρυώνει ο Τούχελ για τον παίκτη που έβαλε φωτιά στην «καρέκλα» του.

Bayern Munich's manager Thomas Tuchel waits for the start of a friendly soccer match against Kawasaki Frontale at the National Stadium in Tokyo, Japan, Saturday, July 29, 2023.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Bayern Munich's manager Thomas Tuchel waits for the start of a friendly soccer match against Kawasaki Frontale at the National Stadium in Tokyo, Japan, Saturday, July 29, 2023.(AP Photo/Shuji Kajiyama) AP

Η καταπληκτική Λεβερκούζεν υπέταξε με 3-0 την ανήμπορη να αντιδράσει Μπάγερν και ένας παίκτης που ξεχώρισε άναψε φωτιές, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Ο Στάνισιτς προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου όταν εντάχθηκε το 2017 και μετά από 4 χρόνια προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, ωστόσο δόθηκε δανεικός το καλοκαίρι στην Λεβερκούζεν για να πάρει λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα όμως θα το ξανασκεφτόταν αν ήξερε την εξέλιξη.

Ο Κροάτης άνοιξε το σκορ βάζοντας της βάσεις της νίκης και είχε συνολικά μία πολύ μεστή εμφάνιση, προκαλώντας σύγχυση στους Βαυαρούς και δη στον Τούχελ που ήταν έξω φρενών.

Ο Γερμανός δήλωσε πως: «Στην Αγγλία υπάρχει ένας ωραίος κανόνας όπου όταν δανείζεις έναν παίκτη, δεν μπορεί να παίξει εναντίον σου. Για μένα αυτό είναι πιο λογικό. Ο κανόνας αυτός δυστυχώς δεν υπάρχει στη Γερμανία».

Ο Στάνισιτς αντιθέτως αισθάνεται δικαιωμένος με την απόφαση του δανεισμού αφού τράβηξε τα βλέμματα της Μπάγερν και έστειλε μήνυμα για το καλοκαίρι. Φέτος ο Κροάτης μετρά συνολικά 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Μπελάδες για την Λίβερπουλ ενόψει καλοκαιριού

Φαίνεται να την γλυτώνει ο Χάρι Μαγκουάιρ


News 24/7

24MEDIA NETWORK