Αντιδρούν οι Τούρκοι στην παραμονή Στοχ στην "Φενέρ"

Τι αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα για την απόφαση του Ερσούν Γιανάλ να συμπεριλάβει τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία των "καναρινιών".

Αντιδρούν οι Τούρκοι στην παραμονή Στοχ στην "Φενέρ"

Αντιδράσεις και ερωτηματικά έχει προκαλέσει η απόφαση του προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ερσούν Γιανάλ, να συμπεριλάβει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τον Μίροσλαβ Στοχ.

Την Παρασκευή (20/6) δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας "spor.bugun.com.tr/" κάνει λόγο για κακή εξωγηπεδική ζωή του Στοχ, όσο αυτός αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα κρούσματα απειθαρχίας του Σλοβάκου κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον "Δικέφαλο".

Ο συντάκτης αναφέρει, μάλιστα, πως με βάση τα παραπάνω, άπαντες στην Τουρκία ήταν βέβαιοι πως ο Στοχ δεν θα συνέχιζε στην Φενέρμπαχτσε τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όμως, με απόφαση-έκπληξη ο Γιανάλ θα τσεκάρει τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, έστω κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Μέσα Ιουλίου η προετοιμασία της "Φενέρ"

Αυτό που ενδιαφέρει τους ανθρώπους είναι το πότε θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Στοχ στην Φενέρμπαχτσε. Μπορεί ο Γιανάλ να τον συμπεριέλαβε στην προετοιμασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σλοβάκος έχει σίγουρη θέση στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βασικό στάδιο της προετοιμασία της τουρκικής ομάδας ξεκινά στις 15 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 27. Έπειτα, η αποστολή θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος φιλικών επί αγγλικού και ολλανδικού εδάφους. Η προετοιμασία θα "κλείσει" με ένα τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν η Τσέλσι και η Άρσεναλ.

Πολύ πιο νωρίς, όμως, απ' όλα αυτά θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μίροσλαβ Στοχ στη Φενέρμπαχτσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK