Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Σκόνταψε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ισόπαλη 2-2 με την Ίντερ Ζάπρεσιτς αναδείχθηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Σκόνταψε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας απώλεια υπέστη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ , η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ίντερ Ζάπρεσιτς, αλλά διεύρυνε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Χάιντουκ Σπλιτ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα φανταστικό γκολ του Ντέγιαν Καμπράγια στο 6ο λεπτό και διπλασίασαν το προβάδισμα στο 38ο με κοντινή προσπάθεια του Ίλια Νεστορόβσκι, σε ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε με τη μείωση του σκορ από τον Ζούνιορ Φερνάντες (πέναλτι στις καθυστερήσεις).

Ο Άρμιν Χότζιτς ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να πιέσει παραπάνω, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες, το πολυπόθητο τρίτο γκολ δεν μπήκε.

Η σύνθεση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (4-2-3-1): Εντουάρντο, Ματέλ, Γκονσάλο, Ταραβέλ, Μούσα, Μασάντο (64' Αντέμι), Άντολιτς, Σουντάνι, Ρογκ (64' Τσόριτς), Φερνάντες, Χότζιτς.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0

(6' 19' Σάντσες, 7' Εζίλ)

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 5-1

(26', 35' πέν. Μίλερ, 46', 58' Λεβαντόβσκι, 66' Γκέτσε)

News 24/7

24MEDIA NETWORK