Αντωνίου: "Η Βιγιαρεάλ το φαβορί"

Σε δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης ο Κώστας Αντωνίου, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τις δύο μάχες του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρέαλ, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως το φαβορί είναι η ισπανική ομάδα.

Αντωνίου: "Η Βιγιαρεάλ το φαβορί"
"Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει αυτή την ευρωπαϊκή πορεία κρατώντας χαμηλά του τόνους. Η ομάδα έχει καταφέρει πολλά, έχουμε μπροστά μας έναν δυνατό αντίπαλο που είναι το φαβορί, όμως το γεγονός αυτό αποτελεί πρόκληση για τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή τη φάση γνωρίαζαμε ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι πολλοί δυνατοί. Για μένα πάντως καλός αντίπαλος είναι αυτός που σε πάει στην επόμενη φάση.

Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για την ομάδα αυτή. Θα την παρακολουθήσουμε και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, εμείς δεχθήκαμε τρία γκολ από την Ανόρθωση και στη συνέχεια βάλαμε τρία τέρματα στη Βέρντερ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται κάθε μέρα με την προπόνηση και με τη δουλειά που κάνει ο προπονητής".

Δηλώσεις για την κλήρωση έκανε και ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε:

"Έχουμε τις ελπίδες μας, στο γήπεδο τα υπόλοιπα. Δεν είναι κακή κλήρωση, από εκεί και πέρα θα δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε σε 2,5 μήνες. Η Βιγιαρεάλ έχει μια καλή έδρα με ένα γήπεδο που θυμίζει λίγο Λεωφόρο, όμως οι οπαδοί της δεν είναι τόσο φανατικοί. Δεν πρέπει να κάνεις λάθος σε αυτά τα παιχνίδια, καθώς είναι δύο ματς σαν δύο τελικοί.

Αν είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο σαν την Ρεάλ θα ήταν καλύτερο το πρώτο παιχνίδι να γίνει εντός. Τώρα με αυτή την κλήρωση είναι κάλο που το πρώτο παιχνίδι γίνεται εκτός έδρας. Τα τελευταία χρόνια η Βιγιαρεάλ έχει σταθερότητα στο ισπανικό πρωτάθλημα και αυτό τα λέει όλα. Είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι μια έμπειρη ομάδα καθώς έχει παίξει και σε ημιτελικό πριν από λίγα χρόνια. Με ανάλογες εμφανίσεις πάντως όπως με Ιντερ και Βέρντερ μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Όλα εξαρτώνται από την εικόνα που θα παρουσιάσουμε αυτά τα δύο βράδια. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι εκείνο το διάστημα".



Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Δεν είναι η υπερδύναμη, αλλά αυτό δεν αποκλείει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος. Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στα δύο παιχνίδια για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Το πλεονέκτημα της έδρας μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό αρκεί στο πρώτο παιχνίδι να έχουμε και την τύχη, αλλά και την καλή απόδοση. Θα είναι μια δύσκολη βραδιά, ελπίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ".

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Βεκρής μιλώντας στον "Sentra 103,3", τόνισε: "Στο επίπεδο των «16» κάθε ομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σαν όνομα δεν είναι Γιουβέντους Τσέλσι, Ρεάλ. Δεν είναι από τα κλαμπ που δεν θα θέλεις να πετύχεις στο δρόμο σου. Το καλό είναι ότι το δεύτερο ματς είναι στην έδρα μας και βλέπουμε. Με απασχολεί η έδρα της ως φίλαθλο. Είναι ένα μικρό γήπεδο και μπορεί να δημιουργηθεί καυτό περιβάλλον. Κατά τα άλλα είναι μια ισπανική ομάδα, το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι σε άνοδο και τα υπόλοιπα θα τα δούμε. Όσον αφορά τις μεταγραφές πιστεύω ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία έχουν πάρει μια ειλημμένη απόφαση. Δεν έχει να κάνει η κλήρωση με τη Βιγιαρεάλ. Είναι δυο αγώνες, πρέπει να είμαστε σοβαροί και θα δούμε τι θα γίνει".

Αντώνης Αντωνιάδης: "Δεν μας τρομάζει. Αρχικά, θέλουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα και από εκεί και πέρα δεν τη φοβόμαστε. Είναι μια καλή κλήρωση. Όλα όμως είναι πιθανά, εξάλλου κανείς δεν περίμενε να πάρουμε διπλό μέσα στο Μιλάνο. Έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας εκτός έδρας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σε ότι αφορά τις μεταγραφές δεν έχουν σχέση με την κλήρωση. Φτιάχνουμε τον Παναθηναϊκό, όπως έχουμε σχεδιάσει και τον ονειρευόμαστε. Είναι στα σκαριά μία ή δύο μεταγραφές".

Γιάννης Αναστασίου: "Η κλήρωση φαντάζει σε πολλούς εύκολη. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι η Βιγιαρεάλ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, επειδή έχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη πεντάδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, όπως οι Ρόσι, Σιγκάν και Σένα. Ο καλύτερος της παίκτης είναι ο Σένα, αλλά και ο Πιρές βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλοι χρήσιμοι παίκτες. Δεν θυμίζει αγγλική ομάδα, με την οποία θα είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν θυμίζει Ίντερ. Έχει έφεση στο σκοράρισμα. Είναι ένας προσιτός αντίπαλος. Διαθέτει μεγάλα πόσα και έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Αν δεν βγει στο Champions League, αγωνίζεται τουλάχιστον στο Κύπελλο UEFA. Έχει το καλύτερο σκάουτινγκ στον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι τότε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK