Αντριάνο: "Θέλω να συνεχίσω στην Ίντερ"

Να παραμείνει στην Ιντερ θέλει ο Αντριάνο, όμως σε περίπτωση που η ομάδα αποφασίσει να τον απομακρύνει, ο επόμενος σύλλογος που θα επιλέξει θα είναι ευρωπαϊκός. Παράλληλα, ο Ολιβιέ Ντακούρ δήλωσε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την Ίντερ.

Αντριάνο: "Θέλω να συνεχίσω στην Ίντερ"
" Ποτέ δεν είπα πως θέλω να φύγω. Θα επιστρέψω στην Ιταλία, όταν αρχίσουν οι προπονήσεις εάν όμως τεθώ «προς πώληση» θα έχω πολλές προτάσεις, αλλά θα προτιμήσω να παίξω σε ομάδα της Ευρώπης. Αγαπώ τη Φλαμένγκο διότι μεγάλωσα εκεί και έχω ξαναπεί πως εάν επιστρέψω στη Βραζιλία θα είναι η πρώτη μου επιλογή.

Παρόλο αυτά δεν πιστεύω πως ήρθε ακόμα αυτή η στιγμή. Ο Μουρίνιο είναι πολύ καλός προπονητής και τα πηγαίνουμε καλά. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει και πιστεύω πως θα μου δώσει την ευκαιρία να παίξω" , δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος, Αντριάνο.

Σε αντίθεση με τα καλά λόγια του Αντριάνο για τον τεχνικό των «νερατζούρι», ο Ολιβιέ Ντακούρ δήλωσε πως " Έπαιζα συνέχεια πριν αναλάβει ο Μουρίνιο. Από τη στιγμή που ήρθε έμεινα στον πάγκο. Ο προπονητής κάνει τις επιλογές του και δε μπορώ να τσακωθώ μαζί του. Το μόνο που μου μένει είναι να συνεχίσω την προσπάθεια αν και σκέφτομαι να φύγω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK