Αντσελότι: Παρά τις δηλώσεις παραμονής, κορυφαία ομάδα "βλέπει" συμφωνία

Την απόκτηση του Κάρλο Αντσελότι εξακολουθεί να έχει σε πρώτο πλάνο ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας παρά τις δηλώσεις του Ιταλού.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τον σχεδιασμό της εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έχει αρχίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κάρλο Αντσελότι στο τιμόνι, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί εξαιτίας της αγωνιστικής εικόνας των Μαδριλένων.

Μόνο λίγες δεν ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Ιταλού τεχνικού, με την Βραζιλία να είναι αυτή που έχει δέιξει το πιο έντονο ενδιαφέρον, μετά από την αποχώρηση του Τίτε από τον πάγκο της ομάδας.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, λέγοντας μάλιστα πως υπάρχει η αισιοδοξία ότι το deal θα κλείσει, με μεγάλο ρόλο σ΄αυτό να παίζει η αγάπη του Καρλίτο για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της.

"... Ο πρώτος μας στόχος παραμένει ο Κάρλο Αντσελότι και έχουμε το προαίσθημα ότι το θα υπάρξει συμφωνία. Του αρέσει η εθνική Βραζιλίας, ξέρει πολλούς παίκτες αλλά και πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο στη χώρα..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτές είναι οι 3 + 1 προτεραιότητες του Κλοπ πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Μπράιτον: Μπήκε Europa League αλλά χάνει τα δύο μεγαλύτερα αστέρια της

Μίλαν: Έκλεισε τον βασικό στόχο της Ντόρτμουντ για αντι-Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK