Μίλαν: Έκλεισε τον βασικό στόχο της Ντόρτμουντ για αντι-Μπέλιγχαμ

Σε προφορική συμφωνία με την Μίλαν βρίσκεται ο Νταϊτσί Κάμαντα, παρά το γεγονός πως προ ημερών φερόταν να είχε κλείσει στην Ντόρτμουντ.

Dortmund's Jude Bellingham in action during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Chelsea FC and Borussia Dortmund at Stamford Bridge, London, Tuesday March 7, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Την πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου πήρε και μαθηματικά η Μίλαν μετά από την κατάταξή της εντός της πρώτης τετράδας της Serie A.

Οι Ροσονέρι έφτασαν ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έχουν ως στόχο να ενισχυθούν σε όλες τις θέσεις στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να παραμείνουν στα... ψηλά σκαλιά.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μίλαν έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νταϊτσί Κάμαντα, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός απασχόλησε αρκετούς συλλόγους από την Bundesliga, με την Ντόρτμουντ μάλιστα να είναι ένα βήμα πριν από την απόκτηση του, αλλά είπε το μεγάλο 'ναι" στην Μίλαν.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο, η συμφωνία του παίκτη με την ιταλική ομάδα θα έχει ισχύ μέχρι το 2028 ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βρεθεί στο Μιλάνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Η Μπάρτσα του είπε "όχι" αλλά η μεγάλη της αντίπαλος έχει άλλη άποψη

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο προσγειώνεται Λονδίνο και δίνει το πράσινο φως για την πρώτη μεταγραφή

Ρονάλντο: Έμεινε άτιτλος και "ξέσπασε" σε ό,τι βρήκε μπροστά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK