Απαλλάχθηκε για την ανακοίνωση για Γκιρτζίκη ο Παναθηναϊκός

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε τον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει στις 2 Ιανουαρίου και αναφερόταν σε ΚΕΔ, Γκιρτζίκη και Αρετόπουλο.

Απαλλάχθηκε για την ανακοίνωση για Γκιρτζίκη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Στις αρχές του μήνα, το "τριφύλλι" είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν στους χειρισμούς της ΚΕΔ, τον Γκιρτζίκη και τον ορισμό του Αρετόπουλου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να απαλλάξει τον Παναθηναϊκό για την εν λόγω ανακοίνωση, τονίζοντας: "Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ΄ αριθμ. 25/2015 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (ανακοίνωση στις 2/1/2015)".

Στην εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Κάρμης είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός είχε στείλει επιθετική επιστολή προς την ΕΠΟ και προς τον κ. Σαρρή, λέγοντας πως θα πρέπει όσοι εμπλέκονται με τις νέες αποκαλύψεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να μείνουν εκτός και τονίζοντας πως γνωρίζουν ότι στο κατηγορητήριο υπάρχει τόσο το όνομα του κ. Σαρρή, του Δούρου και του Μπριάκου.

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός μέσω του δικηγόρου του κ. Κάρμη απολογήθηκε εκ νέου για την ανάρτηση στο twitter του Γιάννη Αλαφούζου για το σχόλιο του για τον Ηλία Σπάθα μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ υποστήριξε αρχικά πως η κλήση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι απαράδεκτη καθώς δεν μπορεί να απολογηθεί κανείς στο τριφύλλι για ότι γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Αλαφούζος και σε ότι δε αναφορά την μη ανάκληση από πλευράς του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ είπε: "Εσείς με την άποψη σας βγάλατε την απόφαση ότι πρέπει να ανακαλέσει, ο ίδιος ένας σοβαρός επιχειρηματίας της χώρας κρίνει ότι έκανε μια κριτική και τίποτα παραπάνω και δεν χρειάζεται να ανακαλέσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK