Απάντηση ΠΑΟ σε Μπασινά

Το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη νίκη της εθνικής Ελλάδος με 1-0 επί της αντίστοιχης της Γεωργίας, ο Άγγελος Μπασινάς έβαλε ανοικτά κατά των διοικούντων του Παναθηναϊκού. Περίπου δώδεκα ώρες αργότερα, η "πράσινη"ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση, από την οποία δεν λείπει το δηκτικό ύφος.

Απάντηση ΠΑΟ σε Μπασινά

Το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη νίκη της εθνικής Ελλάδος με 1-0 επί της αντίστοιχης της Γεωργίας, ο Άγγελος Μπασινάς έβαλε ανοικτά κατά των διοικούντων του Παναθηναϊκού. Περίπου δώδεκα ώρες αργότερα, η "πράσινη"ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση, από την οποία δεν λείπει το δηκτικό ύφος. Αναλυτικά...

" Στις προπονήσεις των επαγγελματικών ομάδων συμμετέχουν οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές τους. Ο κ. Άγγελος Μπασινάς είχε εκφράσει από καιρό την επιθυμία του να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβανόταν στο σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας, εξακολούθησε να προπονείται κανονικά με την ομάδα για όσο διάστημα παρέμεινε μέλος της.

Το συμβόλαιο του κ. Μπασινά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λύθηκε την 21.09.2005 «κοινή συναινέσει». Εάν δεν είχε συναινέσει στην εξέλιξη αυτή, θα συνέχιζε να προπονείται με τον Παναθηναϊκό.

Λυπούμεθα, πάντως, που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε και αγωνιστικές ευκαιρίες για να βρίσκεται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα".

Η λογική "υπαγορεύει" πως η ενασχόληση του συλλόγουμε το θέμα θα σταματήσει στο άνωθεν, εκτός αν η πλευρά του παίκτη δώσει συνέχεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK