Απασφάλισε για Ρουμπίνιο και Ντάνι Άλβες ο Φελίπε Μέλο

Μίλησε ειλικρινά για τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές και σχολίασε τις εξελίξεις των υποθέσεών τους.

Inter Milan's Felipe Melo reacts as he leaves the field of play after receiving a red card during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 20, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
(AP Photo/Luca Bruno) AP

Ξεκάθαρή θέση πήρε ο Φελίπε Μέλο για τις υποθέσεις βιασμού των δύο πρώην Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, Ντάνι Άλβες και Ρουμπίνιο. Υποστήριξε πως θα πρέπει να τους γίνει μάθημα, ενώ επίσης έβαλε τον εαυτό του στην θέση του πατέρα και από αυτή την οπτική σχολίασε πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν συνέβαινε ένα αντίστοιχο περιστατικό στην δική του κόρη.

"Καταρχάς, κανείς δεν αναγκάζεται να μιλήσει για το θέμα. “Α, γιατί δε μιλάει ο τάδε;”. Δε μιλάει επειδή δεν αναγκάζεται να μιλήσει, αλλά εγώ δε βλέπω κανένα πρόβλημα στη συζήτηση".

"Έχω μια κόρη 15 ετών. Αν το έκαναν αυτό στην κόρη μου, δε νομίζω ότι θα ήμουν εδώ για να σου δώσω αυτή τη συνέντευξη… Νομίζω ότι τα ανθρώπινα όντα πρέπει να γίνονται σεβαστά, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Τα νέα έρχονται σαν βόμβα, αλλά πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτά που έκαναν. Αφού καταδικάστηκαν, πρέπει να πληρώσουν για ό,τι έκαναν. Κι ας γίνει μάθημα. Αφού πληρώσουν για την ποινή τους και φύγουν, τότε θα πρέπει να επανενταχθούν στην κοινωνία".

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι για Παρί: "Δεν ήταν μία αλλαγή που ήθελα, έπρεπε να ξαναχτίσω την ζωή μου εκεί"

Παίκτης της εθνικής Ισπανίας αποδοκιμάστηκε έντονα σε φιλικό επειδή δεν ήταν... επιδραστικός

News 24/7

24MEDIA NETWORK