Παίκτης της εθνικής Ισπανίας αποδοκιμάστηκε έντονα σε φιλικό επειδή δεν ήταν... επιδραστικός

Ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας αποδοκιμάστηκε ανοικτά και ο προπονητής προβληματίστηκε έντονα.

Brazil's Vinicius Jr, right, runs with the ball to get past Spain's Alvaro Morata, left and Dani Carvajal during a friendly soccer match between Spain and Brazil at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 26, 2024. (AP Photo/Jose Breton)
(AP Photo/Jose Breton) AP

Μέρος της κερκίδας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου έκανε διαχωρισμό παικτών και ο επιθετικός των "Φούριας ρόχας" πλήρωσε την άοσμη εμφάνισή του στο φιλικό με την Βραζιλία.

Ακόμα και μία μέτρια εμφάνιση σε φιλικό δεν επιτρέπεται σύμφωνα με μερίδα οπαδών που μαζικά αποδοκίμασαν τον Αλβάρο Μοράτα όταν εκείνος έγινε αλλαγή στο 81ο λεπτό.

Αναφερόμενος στην κακή συμπεριφορά ορισμένων οπαδών, ο Ισπανός προπονητής Λουίς ντι λα Φουέντε δήλωσε πως είναι απογοητευμένος και πως όλοι χρειάζεται να συμβάλλουν για να περιοριστούν τέτοιες συμπεριφορές.

"Πονάει η ψυχή μου που στη χώρα μου, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας γιουχάρεται. Νιώθω πόνο. Ο κόσμος στο Μπερναμπέου ήταν απίστευτος, αλλά ως Ισπανός νιώθω ντροπή όταν αποδοκιμάζουν έναν παίκτη από την Ισπανία. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων έχει υποστηρίξει την Ισπανία. Είναι δουλειά όλων μας να εκπαιδευτούμε στο να υποστηρίζουμε σωστά την εθνική ομάδα. Εδώ πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα χρώματα των συλλόγων και αυτό είναι δουλειά του Τύπου. Ας δούμε αν μπορούμε όλοι μαζί να το λύσουμε αυτό".

Διαβάστε περισσότερα

Το προηγούμενο project "Γιαμάλ" εγκαταλείπεται

Το φαινόμενο "λέιζερ" έκανε την εμφάνιση του ακόμα και σε φιλικό αγώνα της Κροατίας με Αίγυπτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK