Απειλεί

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος με ανακοίνωση που εξέδωσε απείλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι στο τέλος της χρονιάς θα κινηθεί στα αρμόδια δικαστήρια ώστε να διεκδικήσει ότι του οφείλεται. "Τα προσωπικά μου προβλήματα με συγκεκριμένα πρόσωπα θα τα λύσω μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, κινόντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες ενώπιον των Ποινικών και Πολιτικών Δικαστηρίων" Το έργο και τις ψυχικές αντοχές του Αγγελου Αναστασιάδη επαίνεσαι ο Αχιλλέας Ασλανίδης με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό. "Ο Αγγελος είναι ο ιδανικότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ"

Απειλεί

Οι δικαστικές διαμάχες των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν λάβει τέλος απ’ τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, όταν οι Καφές, Οκκάς, Γεωργιάδης διεκδικούσαν κάποια χρηματικά ποσά για να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Για έξι μήνες η λέξη προσφυγή ήταν άγνωστη στο «στρατόπεδο» της ομάδας και άπαντες στους «ασπρόμαυρους» ευελπιστούσαν πως τέτοιου είδους περιπέτειες δεν θα ξαναεμφανιστούν στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Φαίνεται, όμως, πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν ξεχάσει ότι στην ομάδα τους, έστω και τυπικά, ανήκει ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος! Είχαν βγάλει απ’ το… ντουλάπι της μνήμης τους, ή έστω δεν σέβονταν, τα παράπονα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ για την αντιμετώπιση που χαίρει απ’ τους «ασπρόμαυρους».


Ο πορτιέρο της ομάδας, όμως, θυμάται καλά τα… καψώνια που έχει περάσει στην Τούμπα και προτίθεται να αντιδράσει, προκειμένου να λάβει ότι δικαιούται απ’ τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Η πρώτη ένδειξη των κινήσεων που πρόκειται να κάνει ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος σε βάρος της ΠΑΕ είναι η απειλή που έθεσε ο πορτιέρο στους ανθρώπους της ομάδας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή το μεσημέρι.


Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ανέφερε πως οι όποιες εξελίξεις για τα προσωπικά του προβλήματα και τις διαφορές του με συγκεκριμένα πρόσωπα θα δρομολογηθούν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος με όλες τις νόμιμες διαδικασίες ενώπιον των Ποινικών και Πολιτικών Δικαστηρίων.
Επιπλέον, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος τόνισε πως δεν ουδέποτε στάθηκε εμπόδιο στην πραγμάτωση της μεταγραφής του Πάρη Ανδράλα στον ΠΑΟΚ, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα περί αποχής του απ’ τις τελευταίες προπονήσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πουρλιοτόπουλου

"Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα συνεχίσω μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου να τηρώ με συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία τις συμβατικές μου υποχρεώσεις, σεβόμενος τον εαυτό μου και την ποδοσφαιρική μου ιστορία.

Αναφορικά με το θέμα της δήθεν αποχής μου από τις προπονήσεις ή της πλημμελούς προπόνησης μου κατά τον τελευταίο μήνα, χωρίς να γνωρίζω από πού εκπορεύονται τέτοιες πληροφορίες, θέλω να τονίσω ότι ήμουν παρών σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας κατά χρόνο και στον τόπο που μου όριζε κάθε φορά ο προπονητής της ομάδας και φυσικά ενέκρινε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Δεν μου έγινε πρόταση"

Ως προς το θέμα της εμπλοκής μου στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ανδράλλα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς και πάλι να γνωρίζω την πηγή πληροφόρησης των εφημερίδων, θέλω να επισημάνω τα εξής: Ουδέποτε μου έγινε συγκεκριμένη πρόταση, επίσημα ή ανεπίσημα από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δοθώ ως αντάλλαγμα στην ΠΑΕ Προοδευτική στο πλαίσιο της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή αυτού και συνεπώς κάθε αναφορά και εμπλοκή μου στο θέμα αυτό είναι εντελώς άστοχη και ανυπόστατη.

"Ηρεμία μέχρι το τέλος"

Δηλώνω για μια ακόμη φορά επίσημα ότι επιθυμία μου ήταν και είναι να μη δημιουργώ κανένα απολύτως πρόβλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ειδικά αυτή την χρονική στιγμή που προσπαθεί να επιτύχει τον μεγάλο στόχο της εξόδου στο Champions League και χρειάζεται το ανάλογο κλίμα ηρεμίας.

Αυτό εξάλλου το έχω αποδείξει μέχρι σήμερα με πράξεις και όχι με λόγια. Τα όποια προσωπικά μου προβλήματα και οι διαφορές μου με συγκεκριμένα πρόσωπα, για τα οποία θα δρομολογήσω μετά τη λήξη του πρωταθλήματος όλες τις νόμιμες διαδικασίες ενώπιον των Ποινικών και Πολιτικών Δικαστηρίων, έρχονται αυτή τη χρονική στιγμή σε δεύτερη μοίρα, αφού για μένα προέχει η επιτυχία της ομάδας που αγάπησα και εξακολουθώ να αγαπώ, άσχετα με την επαγγελματική μου σχέση και συνεργασία.

Θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει την επίτευξη του μεγάλου στόχου που θα κάνει περήφανους όλους μας και κυρίως τον ανεπανάληπτο λαό του ΠΑΟΚ που έχει και κρίση και μνήμη".

Ασλαλίδης: «Ιδανικός για τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης»

Ως τον καταλληλότερο άνθρωπο για την συγκρότηση μιας ισχυρής ομάδας θεωρεί ο Αχχιλέας Ασλανίδης τον Αγγελο Αναστασιάδη.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις εξήρε το έργο του προπονητή των «ασπρόμαυρων», όπως και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε το χρονικό διάστημα που η ομάδα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.


«Ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη εποχή. Ο Αναστασιάδης μπορεί και αντέχει. Άλλοι στη θέση τους μπορεί να μην πηγαίνανε στον ΠΑΟΚ στην κατάσταση στην οποία τον βρήκε ο Άγγελος το καλοκαίρι.
Ο Άγγελος είναι ένα άνθρωπος που ξέρει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Είναι ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές. Πιθανότατα κάποιος άλλος να έβλεπε το οικονομικό και τα άλλα προβλήματα, και θα έφευγε από τη πρώτη μέρα».

«Να φτιάξουν δικά τους γήπεδα»

Ο Αχιλλέας Ασλανίδης μίλησε και για το θέμα των γηπέδων, τοπ οποίο το συνέδεσε με τη βία : «Οι ομάδες πλέον αρχίζουν και σκέφτονται να κάνουν δικά τους γήπεδα, καινούργια γήπεδα. Όταν θα μπορέσουν να κάνουν γήπεδο, τότε θα αρχίσουν οι ομάδες να σέβονται το χώρο που θα πηγαίνουν οι φίλαθλοι να δουν ένα παιχνίδι.

Θα συμπεριφέρονται στο γήπεδο σα να είναι σπίτι τους. Όταν θα υπάρχει υποψία επεισοδίων, τότε η ίδια η ομάδα θα τα σταματά και θα διώχνει αυτούς τους ταραξίες από τις κερκίδες του γηπέδου της, γιατί θα της προκαλεί μεγάλη ζημιά.

Έτσι, η βία θα σταματήσει, και θα καταλάβουν οι ομάδες τι θα έπρεπε να κάνουν εδώ και καιρό για να πατάξουν τη βία».

*** Oι Παροικία της Τούμπας στο Κυπριακό Περιοδικό SPORTIVE

Την πρώτη Παγκύπρια αλλά και Πανελλήνια συνέντευξη τους έδωσαν μαζί οι Κυπρίοι ποδοσφαιριστες του ΠAOK(Γιασεμάκης, Εγκωμίτης, Βοσκαρίδης, Γαρπόζης) στο Κυπριακο περιοδικό SPORTIVE που κυκλοφόρει σε Κυπρο και Ελλαδά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK