Απειλείται με 35 χρόνια φυλακή ο δολοφόνος του οπαδού της Μπελγκράνο!

Λίγες ώρες αφότου έχασε τη μάχη για τη ζωή ο φίλαθλος της Μπελγκράνο, που έπεσε θύμα ομοϊδεατών του, ο βασικός κατηγορούμενος για το φόνο παραδόθηκε στην αστυνομία.

ALTERNATIVE CROP TO XNP101 - In this Saturday, April 15, 2017 photo, Emanuel Balbo is thrown from the stands by other fans during a match between Belgrano and Talleres, in Cordoba, Argentina. Balbo has been declared brain dead after he was chased down the terraces of a stadium and thrown from the bleachers. Balbo's father says his son was attacked by a mob after he faced off with a man that Balbo blamed for killing his brother. (AP Photo/Alvaro Martin Corral)
ALTERNATIVE CROP TO XNP101 - In this Saturday, April 15, 2017 photo, Emanuel Balbo is thrown from the stands by other fans during a match between Belgrano and Talleres, in Cordoba, Argentina. Balbo has been declared brain dead after he was chased down the terraces of a stadium and thrown from the bleachers. Balbo's father says his son was attacked by a mob after he faced off with a man that Balbo blamed for killing his brother. (AP Photo/Alvaro Martin Corral) AP

Ο Εμανουέλ Μπάλμπο είναι αναμφίβολα ένας από τα τραγικότερα θύματα των γηπέδων στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου καθώς έχασε τη ζωή μέσα στο γήπεδο της ομάδας του από τα χέρια οπαδών της ίδιας ομάδας και υπό την καθοδήγηση του ανθρώπου που ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία του αδερφού του πριν από τέσσερα χρόνια!

Λίγες πάντως ώρες αφότου ο φαν της Μπελγκράνο ξεψύχησε, αφού τον είχαν ρίξει από την εξέδρα του γηπέδου στο πλαίσιο του αγώνα με την Ταγέρες, όλα δείχνουν πως ο Νο 1 ύποπτος για τη δολοφονία του κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για το τραγικό συμβάν.

Απειλείται με 35 χρόνια φυλακή ο δολοφόνος του οπαδού της Μπελγκράνο!

Αυτός είναι ο Όσκαρ "Σαπίτο" Γκονσάλες, με τον κατηγορούμενο να παραδίδεται την Τρίτη του Πάσχα στην αστυνομία της Κόρδομπα όπως επιβεβαιώσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Ντιέγκο Χακ και να αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης 35 χρόνων για ανθρωποκτονία!

Από την πλευρά της πάντως η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Μόνικα Πίκο, δήλωσε: "Το βίντεο δείχνει ότι ο Μπάλμπο αυτοκτόνησε. Κανένας δεν τον έσπρωξε. Ο πελάτης μου είναι αθώος. Στο ημίχρονο ο Μπάλμπο ήρθε σε προστριβή με άλλους οπαδούς και όχι με τον πελάτη μου, με τον οποίο ήρθε σε διαμάχη νωρίτερα για άλλη υπόθεση, χωρίς το θέμα να πάρει έκταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK